4 seter sofa

Ønsker du en sofa som har god plass til hele familien? Da er en 4-seter sofa et godt valg. Du kan også velge å kombinere denne sofaen med en 2-seter eller 3-seter for å...

Les mer
Kategori banner

Filtrer etter

Pris
NOK NOK
Farge
Retning
Materiale
Antall personer
Bredde 1
Filter

Ønsker du en sofa som har god plass til hele familien? Da er en 4-seter sofa et godt valg. Du kan også velge å kombinere denne sofaen med en 2-seter eller 3-seter for å få enda bedre plass. Mange velger å ha flere sofaer fremfor å ha for eksempel hjørnesofa, da dette gir mer fleksibilitet mtp. Interiør og plass i hjemmet.

Gjør plass til alle med sofaer fra sofadk.no

Med en ekstra sofa har du også rikelig med sitteplasser dersom barna skal ha venner med hjem eller gjester. Det beste med en stor sofa er at det er plass til mange i sofaen – da er det alltid plass til en gjest til.

En 4-seter sofa er en investering i familiens komfort

En sofa er en investering i familiens ve og vel. Det er hjemmets naturlige midtpunkt. Det er ofte her man samles for å ha det hyggelig sammen. Det er derfor viktig at sofaen er komfortabel og slitesterk.

En sofa er nokså viktig for familiens trivsel i hverdagen, derfor gjør vi vårt ytterste for at sofaen din fra sofadk.no skal være i absolutt toppklasse. Vi legger mange timer i designprosessen samt produksjonen av hver enkelt sofa. Og alle sofaer er håndlaget på vår fabrikk.

Det er også den direkte veien fra vår fabrikk til deg som forbruker som sørger for at vi kan holde prisene på våre kvalitets sofaer nede. Vi har kuttet de dyre mellomleddene, slik at du kan få danskdesignede sofaer til lave priser.

Slik velger du riktig sofa for familien din

Vi er klar over at både behov og design er forskjellig fra person til person eller fra familie til familie. Ingen har de samme behovene, men vi ønsker likevel at du skal finne din drømmesofa hos oss. Derfor kan du skreddersy din sofa slik den passer til deg og familien din.

Hos sofadk.no finner du derfor et stort utvalg av 4 personers sofa i høy kvalitet, som bare venter på å flytte hjem til den rette familien. Du finner et vell av ulike farger og materialvalg på nettsiden vår, slik at du kan få en sofa 4 seter med plass til hele familien som passer rett inn i omgivelsene til hjemmet ditt.

Har du mindre barn eller kjæledyr i familien din, kan det være en fordel å velge en sofa i et slitesterkt materiale som er lett å rengjøre. Velg for eksempel vårt Urban møbelstoff, som blant annet utmerker seg ved sin slitestyrke. Og så er det bare utrolig behagelig å slenge seg i.

Design din egen 4-seter sofa på sofadk.no

Vi i sofadk.no har tatt et steg videre hos når det kommer til å designe din egen 4 seters sofa. Hos oss kan du finne din indre interiørarkitekt og sette sammen din unike sofa med våre modulsystemer helt på egen hånd.

Legg til en modul, et mellomstykke, en sjeselong eller hva du måtte ønske at sofaen din skal ha, og oppnå en perfekt skreddersydd løsning for ditt hjem. Du finner alle veiledningene for å bygge din egen sofa på nettsiden vår. Dersom det er noe du lurer på tar du kontakt med oss.