Modulsofa

Vi i sofadk.no elsker sofaer, derfor er sofaene våre håndlaget i gode materialer, slik at vi kan sikre deg en høy kvalitet. I tillegg er sofaene våre inspirert av det nordiske designet, hvor det er skarpe linjer, men rom for personlighet og hygge. Våre designere...

Les mer

Filtrer etter

Pris
NOK NOK
Farge
Retning
Materiale
Antall personer
Bredde 1
Filter
-50% Paris | Puff
NOK 7,598.00 NOK 3,799.00
frakt og produksjon: 9-10 uker

Vi i sofadk.no elsker sofaer, derfor er sofaene våre håndlaget i gode materialer, slik at vi kan sikre deg en høy kvalitet. I tillegg er sofaene våre inspirert av det nordiske designet, hvor det er skarpe linjer, men rom for personlighet og hygge. Våre designere har designet sofaene våre, hvor de har valgt ut fargene, materialene og formene som de synes passer best til sofaen. / bygg din egen sofa.

Dette gjør også at det er stor mulighet for personlighet, da det typisk vil være flere farger og materialer å velge mellom. Design din egen sofa / Drømmer du om en stor sofa, eller har du en helt spesifikk idé om hvordan sofaen din skal se ut, så kan du se på vårt store utvalg av modulsofaer og modulsofa med sjeselong. 

Sett sammen din egen sofa med våre moduler

Ønsker du å bygge din egen sofa akkurat slik du ønsker at den skal være? det kan du gjøre med våre modulsofaer. Modulsofaene våre er også håndlagde og i dansk design, derfor vil både kvalitet og stil være av høy kvalitet. Ved hjelp av vårt design kan du sette ditt eget preg ved å sette sammen din egen sofa helt selv.

Vi har designet noen sofaer selv ved hjelp av våre moduler, men det er også mulig å kjøpe modulene separat, hvor du får bestemme selv. Modulene er bygget på heltre og har gode Nozag-fjærer, som sørger for at du får en sofa med lang levetid. Yttermaterialet er opp til deg, da vi har et stort utvalg av materialer som bomull, lin, polyester, velur og skinn.

Modulsofa med sjeselong

Vi i sofadk.no elsker sjeselonger. Vi har et stort utvalg sofaer med sjeselong – og vi har selvfølgelig også moduler slik at du kan sette sammen en modulsofa med sjeselong. Du kan finne både store og små sofaer med sjeselong, uavhengig om du har en mindre eller stor stue.

Hjørnesofa av moduler

En hjørnesofa er perfekt for deg som har en stor stue og ønsker å avgrense stuen, eller for deg som ønsker å åpne opp plassen. Når du plasserer en hjørnesofa i hjørnet vil rommet åpne seg, og det kan derfor føles som et større rom. Vi har mange forskjellige modeller av hjørnesofaer med sjeselong og uten sjeselong.

I tillegg finnes de også i forskjellige størrelser og farger. Med våre moduler kan du også sette sammen en hjørnesofa som passer i de dimensjonene du er ute etter. Du kan derfor enkelt lage en 3- seter modulhjørnesofa om du ønsker en mindre hjørnesofa – men det er også mulig å gjøre dem enda større.

Bygg modulsofa

Finner du ikke din drømmesofa i fast form? Da kan du bygge din egen av moduler. Da kan man bygge på i etterkant eller gjøre sofaen mindre ved å ta bort moduler, det velger du helt selv.

Dette betyr i bunn og grunn at hvis du bare trenger plass til to personer akkurat nå, men på et tidspunkt flytter eller trenger mer plass, så kan det enkelt gjøres uten å måtte bytte ut hele sofaen. Denne fleksibiliteten er blant annet en av grunnene til at mange av våre kunder går for en modulsofa når de handler hos oss.

Som du kan se på siden her er utvalget av disse sofamodulene ganske stort, og det er rikelig med mulighet til å velge mellom hjørnesofamoduler, moduler med sjeselong og mye mer.

Hos sofadk.no får du flere alternativer

I tillegg til vårt gode kvalitetsdesign samt våre modulsofaer, kan du også være med å sette ditt preg på sofaen ved hjelp av farge- og materialvalg. Sofaene våre lages i forskjellige farger, derfor kan du finne alt fra en beige sofa til en mørkeblå farge. Du kan se alternativene inne på produktene, hvor både farger og materialer er beskrevet.

I tillegg kan du også snevre inn søket dersom du allerede vet at du ønsker en hjørnesofa eller en grå sjeselongsofa. Du kan se hele utvalget på sofadk.no

Fordeler med å velge en modulsofa

Det er mange fordeler med å velge en modulsofa til stuen. Saken er enkel; du kan kjøpe forskjellige moduler og deretter sette sammen sofaen din akkurat slik du drømmer om. Du er derfor ikke bundet til eksisterende konfigurasjoner eller størrelser, da du bestemmer både formen og lengden på sofaen. Dette sikrer maksimal frihet.

Har du for eksempel et stort rom hvor det må være plass til hele familien, så kan du med en modulsofa kjøpe så mange moduler som det er plass til i rommet. Hvis du ikke har så mye plass, kan en modulsofa også settes sammen på en måte der du utnytter plassen best mulig.