Flyter sofa

Det er feilaktig å tro at du er nødt til å inngå kompromiss med det stilige uttrykket og komforten i sofaen din. Selvfølgelig er uttrykket og komforten basert på dine personlige preferanser og forventninger til sofaen din, men det kan være vanskelig å...

Les mer
Kategori banner

Filtrer etter

Pris
NOK NOK
Farge
Retning
Materiale
Antall personer
Bredde 1
Filter

Det er feilaktig å tro at du er nødt til å inngå kompromiss med det stilige uttrykket og komforten i sofaen din. Selvfølgelig er uttrykket og komforten basert på dine personlige preferanser og forventninger til sofaen din, men det kan være vanskelig å finne en mellomgrunn.

Derfor har vi på denne siden samlet vårt utvalg av komfortsofaer, som har en perfekt balanse mellom dansk design og høy komfort.

Hvorfor velge en komfortsofa?

Først og fremst er sofaen en viktig del av en stue. Det er nettopp på sofaen at de fleste slår seg ned når de oppholder seg i stuen. Møblet er også det perfekte stedet å koble fra og flate ut etter en lang dag. Derfor er det naturlig at mange synes det er viktig at en sofa i utgangspunktet er komfortabel å ligge i - derav navnet på alle sofaene på denne siden.

Til tross for navnet er en komfortsofa ikke utelukkende beregnet til komfort. Som med alle sofaer på sofadk.no, er våre komfortsofaer også basert på de beste materialene og råvarene, noe som resulterer i stilfullt og solid håndverk. Dette gir deg det beste av to sofaverdener - deilig komfort og et trendy utseende.

Komfort er individuelt

En god start på søket etter en sofa å ligge komfortabelt på er basert på din type komfort. Hva gjør drømmesofaen din komfortabel? Hvis du vil ligge på sofaen og virkelig begrave deg selv i det myke møbeltrekket, vil det åpenbare valget være en dyp sofa med lav rygg. Hvis du foretrekker å sitte oppreist i sofaen og ha en komfortabel nakkestøtte, kan du se sofaene våre med høy rygg. Sofaer med disse egenskapene finnes i en komfortsofa på denne siden.

En komfortsofa for hele familien

Det er ofte en selvfølge at en god komfortsofa er et stort møbel som tar opp det meste av stuen. Det er også noe lettere å ligge komfortabelt på en sofa hvor du ikke trenger å være redd for å rulle ut på siden. Alt håp er imidlertid ikke tapt for et hjem med mindre plass i stuen. Komfortsofaer kommer i flere forskjellige former og størrelser, noe som blant annet viser at det er veldig individuelt når folk vil definere en komfortsofa.

Størrelsen på komfortsofaen din må imidlertid ta hensyn til hvor mange som skal ligge på sofaen samtidig. Hvis alle familiemedlemmene dine kan beskrive seg selv som sofapoteter kan en ny, stor komfortsofa bli det mest populære møbelet i hele hjemmet ditt. Her kan en U-sofa være akkurat passe for deg og din familie, da dette er en sofa som tilbyr god plass og komfort for hele familien.

Konseptet med en komfortsofa er perfekt for en familie som liker å være i hverandres selskap en fredagskveld foran TV-en. Når alle skal se på TV samtidig, vil en sofa i buet form også være et perfekt valg. Dette gir deg og din familie en praktisk sofa i forhold til både komfort og interiørdesign.

Finn din nye komfortsofa hos oss

Når du kjøper en av komfortsofaene på denne siden trenger du ikke å være redd for at sofaen vil miste fasongen etter flere timer med avslapning på samme sted. Vi sørger for at komfortsofaen din holder fasongen, da alle sofaene våre er montert med solid kaldt skum både på sitteplasser og ryggflatene. Dette gjør at både du og familien din kan slappe av på sofaen så mye dere vil.

Blant utvalget på denne siden, bør det finnes en sofa som passer perfekt til stuen din, budsjettet ditt og dine forventninger til komfort. Utforsk derfor vårt utvalg av komfortsofaer – og ta gjerne kontakt med oss hvis du trenger hjelp!

Komfortsofaen gir plass til å slappe av

En av mange fordeler med en komfortsofa er at den gir plass til å slappe av. Det er noen sofaer som ser bra ut og oppfyller de vanlige behovene, men som ikke er egnet til å slappe av ordentlig i.

Dette er ikke tilfellet med våre komfortsofaer; her er det god mulighet til å virkelig flate seg helt ut, noe som ofte er nødvendig etter en lang dag på jobben. Dette er en sånn sofa hvor du kan slappe helt av mens du strekker hånda ut etter fjernkontrollen for å sette på en god serie eller film, mens du spiser popcorn og lørdagsgodt.

Du kan velge en komfortsofa med sjeselong, da det er en god måte å få plass til å strekke bena helt ut og virkelig ligge på sofaen, uten at det går på bekostning av sikten når man ser på TV.

Komfortsofa er ikke lik tenåringens rom

En komfortsofa kan ha litt rykte på seg for å kun passe inn i et gutteaktig tenårings rom, men det er ikke nødvendigvis tilfelle. Her på sofadk.no er både vi og våre kunder veldig begeistret for våre komfortsofaer, nettopp fordi de faktisk har et stilig og moderne design, som kan være en smart del av innredningen - samtidig som de gir plass til å slappe av.

Som du kan se på denne siden, kan du velge både en dyp komfortsofa, noe som kan være åpenbart for deg som virkelig elsker å flate ut, og en myk komfortsofa, noe som er bra for deg som vil synke litt når du setter deg ned.

Disse sofatypene er ikke nødvendigvis for alle, men det er en ting som er sikkert; dagene da en komfortsofa bare hørte til på et tenåringsrom er forbi.