3-seter sofa

En sofa har mange roller. Samtidig som den skal passe interiøret skal den også leve opp til dine forventninger om komfort. Her kan du se vårt utvalg av sofaer. Vi har et bredt utvalg av modeller, farger og stoff. Alle våre sofaer er av god kvalitet, komfort og design fra...

Les mer
Kategori banner

Filtrer etter

Pris
NOK NOK
Farge
Retning
Materiale
Antall personer
Bredde 1
Filter

En sofa har mange roller. Samtidig som den skal passe interiøret skal den også leve opp til dine forventninger om komfort. Her kan du se vårt utvalg av sofaer. Vi har et bredt utvalg av modeller, farger og stoff. Alle våre sofaer er av god kvalitet, komfort og design fra øverste hylle.

Finn din perfekte 3-seter sofa

Denne klassiske tre personers sofa har lenge vært en fast del av innredningen i mange stuer – og det er med god grunn. Sofaen kommer i en ideell størrelse som verken er for stor eller for liten. Den er innbydende til både koselige stunder med familien og gjestene, samtidig som du på egen hånd kan nyte en god bok enten sittende eller liggende.

I tillegg får du et hav av ulike interiørdesignmuligheter, da størrelsen på en treseters sofa gjør den relativt bærbar. Uten om det, vil sofaen nødvendigvis ikke fylle hele stuen. Derfor kan du enkelt gi sofaen selskap i form av for eksempel en 2- seter. Ved å bruke to mindre sofaer i stuen i stedet for én stor, vil stuen din få en luftig innredning som ikke blir tynget av overdimensjonerte møbler.

Kombinasjonen av to sofaer kan være overveldende i en mindre stue. En sofa 3 seter kan også virke som et stort møbel hvis du ikke har veldig mange kvadratmeter å forholde deg til. Størrelsen og designen på sofaen gjør den imidlertid ekstremt bærbar. Du kan eventuelt la sofaen stå på skrå, noe som kan få sofaen til å virke mindre sentral i innredningen og gi mer plass opp mot veggen. På den måten blir ikke sofaen dominerende i rommet, samtidig som du får en stor nok sofa til å flate helt ut etter en lang dag.

Design og komfort går hånd i hånd i en 3-seter sofa

Det er ikke bare størrelsen på en sofa som kan gi stuen din det personlige preget du ønsker. Denne populære sofatypen kommer i flere design på vår nettside. Dette gjør sofaen til mer enn bare en sofa, da du løfter stuen din med riktig design med tanke på både estetikk, uttrykk og komfort.

Man kan også kombinere denne 3 personers sofa med en puff, slik at du kan slenge bena opp. Med lav rygg, puff og god hodestøtte vil sofaen raskt forvandles til en plass for avslapning og hygge.

Utforsk vårt utvalg av 3 – seter sofaer

Ønsker du å kombinerer dansk design, høy kvalitet og god komfort, finner du utvalget vårt av 3 seters sofa her. Finn den sofaen som lever opp til forventningene dine, som både ivaretar komfort og utseende.