Sofa open end

Drømmer du om en sofa med open end? Da kan vi avsløre at du ikke er den eneste. Det er en veldig populær type sofa, og det er naturligvis ikke uten grunn, men mer om det senere.

På...

Les mer
Kategori banner

Filtrer etter

Pris
NOK NOK
Farge
Retning
Materiale
Antall personer
Bredde 1
Filter

Drømmer du om en sofa med open end? Da kan vi avsløre at du ikke er den eneste. Det er en veldig populær type sofa, og det er naturligvis ikke uten grunn, men mer om det senere.

På denne siden har vi samlet alle våre sofaer med open end, og vi tør å love at det er rikelig med inspirasjon å finne. Kanskje du til og med blir fristet nok til å slå til? I så fall kan vi garantere gode priser, høy kvalitet og flott design.

Hva er en sofa med open end?

Før vi begynner å snakke om hvorfor du bør velge en sofa med open end, eller hvilke typer sofaer av denne sorten du kan kjøpe hos oss, vil vi først forklare hvilken type sofa vi snakker om her.

Som navnet antyder, er det i utgangspunktet en sofa med open end. Det høres kanskje litt rart ut, men det er disse sofaene hvor det i den ene enden er en halv modul hvor det ikke er rygg eller armlener, derav navnet open end.

Som du kan se i oversikten over våre sofaer med open end, kan det se litt forskjellig ut, men hovedprinsippet er det samme; du har en ende av sofaen som er mer åpen enn resten av møbelet.

Fordeler med en sofa med open end

Det er mange fordeler med en sofa med open end som taler sterkt for at det er denne typen sofa du bør velge. Selvfølgelig er det også en individuell vurdering og prioritering av hva det er du ser etter når det kommer til en ny sofa. Derfor får du her presentert noen av tingene som taler for å velge modellen med open end, så kan du selv vurdere om det er det riktige valget for deg.

En sofa med open end er verdt å vurdere blant annet fordi den:

  1. Visuelt tar mindre plass i rommet enn for eksempel en hjørnesofa

  2. Gir mer fleksibilitet når det gjelder måter å bruke sofaen på

  3. Virker mer innbydende og mindre bortgjemt

  4. Kombinerer evnen til å flate ut på en sjeselong og å sitte inntil en ryggstøtte på en hjørnesofa

Det er også en fordel at du får flere gode sitteplasser, uten at sofaen visuelt tar opp like mye plass i rommet som for eksempel en hjørnesofa gjør.

Samtidig får du også mer mulighet til å sitte og ligge på sofaen på forskjellige måter, da du ikke er begrenset av en ryggstøtte hele veien langs modulen.

Forskjellige typer sofa med open end

På sofadk.no har vi et bredt utvalg av forskjellige typer sofa med open end. De kan alle gjøre noe forskjellig, og nok en gang er det et spørsmål om smak og behov som vil bidra til å bestemme hvilken type som er riktig for deg.

Nedenfor gjennomgår vi noen av de forskjellige typene du kan velge mellom i vårt utvalg av sofaer med open end. Målet er at det skal gjøre deg litt klokere på om de enkelte typene passer til det du leter etter.

Hjørnesofa med open end

En hjørnesofa med open end er utvilsomt den mest populære versjonen av denne typen sofa. Her har du en nesten helt tradisjonell hjørnesofa, forskjellen er at den siste modulen i den ene enden av sofaen ikke har armlene og kun en halv ryggstøtte. Hvis du og ønsker en hjørnesofa med sjeselong, følg lenken og utforsk vårt sortiment.

Fordelen med en åpen hjørnesofa er at tradisjonelle hjørnesofaer ofte kan virke litt lukket, fordi de har armlener på begge sider og vanligvis har et salongbord foran. Det kan virke avvisende, og du kan føle at det er litt trangt å komme til sofaen hvis plassen rundt sofaen ikke er stor.

Det er her den åpne enden kommer inn i bildet, da det eliminerer armlenet og litt av ryggstøtten på den ene siden av sofaen. Det får sofaen til å virke mer innbydende og mindre lukket. Selv om det kan virke som en liten ting, kan det utgjøre en stor forskjell for uttrykket i stuen din.

Sofa med open end

Du kan også få en mer tradisjonell sofa med open end. For eksempel kan det være en klassisk 3-seters sofa, hvor du har en open end-modul på den ene siden. Hvis du ikke har så mye plass kan det være en måte å få sofaen til å ta mindre plass i rommet fra et visuelt perspektiv. Det kan også være en måte å få inn noen komfortsofa-elementer uten å kreve en sjeselong eller lignende.

Selvfølgelig, enten du velger den ene eller den andre typen, er det mange valgmuligheter når det gjelder farger og materialer. Spesielt er vår åpne skinnsofa ganske populær, men det er også mange andre materialer å velge mellom.