L-sofa

Her på denne siden finner du et stort utvalg av L-sofaer. En L-sofa er egentlig bare en sofa som er utformet som en L. Denne type sofa er en av de klassiske sofaene som finst på markedet og brukes oftest som hjørnesofaer. Hos oss får du et flott utvalg av...

Les mer
Kategori banner

Her på denne siden finner du et stort utvalg av L-sofaer. En L-sofa er egentlig bare en sofa som er utformet som en L. Denne type sofa er en av de klassiske sofaene som finst på markedet og brukes oftest som hjørnesofaer. Hos oss får du et flott utvalg av L-sofaer av ulike størrelser, materialer og design, men en ting vil alltid være felles for dem: de er av høy kvalitet og til en god pris. Dette er noe som vi har et stort fokus på.

Ulike størrelser, typer og materialer

L-sofaer kommer i enten store eller små størrelser som gir mulighet for alle å få seg den klassiske L-sofaen hjemme. Om det er stor plass eller liten plass. Det finnes også ulike typer L-sofaer, hvor i noen tilfeller at sofaen har en åpen ende, som en sjeselong, og gjør sofaen mer åpent og hvor man kan da slenge sine ben.

Vi har også ulike materiale til L-sofaer. Du kan leke deg rundt med ulike idéer til hva som kan passe inn i stua eller andre plasser du ønsker en L-sofa. Trenger du litt hjelp eller inspirasjon har vi en egen side med en stor stoffkolleksjon du kan se på. Her finner du et stort spekter med stoff, også bærekraftig stoff. Du kan bestille fem gratis stoffprøver hjem.

Det er ikke alle modeller som har alle stofftypene tilgjengelig. Trenger du da mer hjelp til dette og å komme fram til hvilke stoff du trenger, er det bare å ta kontakt med oss. 

Kvalitet, pris og design

Vi har en lange tradisjoner og erfaring innen sofa verdenen. Våre sofaer er av dansk design og er håndlagde, som gjør at våre L-sofaer er av høy kvalitet. Høy kvalitet betyr normalt at det også er en høy pris, men vi har arbeidet for budsjettvennlige sofaer som gir våre kunder mulighet for å kjøpe en flott L-sofa til høy kvalitet, men til god pris. Dette er en av våre viktigste prinsipper. 

Tilrettelagt netthandel av L-sofa

Det er ikke bare høy kvalitet og gode priser vi tilbyr våre kunder. Nå når du ser på L-sofaer vil vi at du skal også vite at dette nettuniverset du er i nå, er også utviklet til det digitale samfunnet. Vi ønsker å gjøre netthandelen til våre kunder så enkel og gøy som mulig. Vi har kuttet ut mellomleddene og din nye L-sofa er nå bare et klikk unna!