Høyrevendt sofa

Det er ingen vei rundt det faktum at sofaen er uunnværlig i enhver stue. Det sentrale møbelet i rommet er et vidunder av en sofa som skal kunne imøtekomme alt du trenger. Derfor er det også viktig å finne en kvalitetssofa i nøyaktig riktig størrelse og...

Les mer
Kategori banner

Filtrer etter

Pris
NOK NOK
Farge
Retning
Materiale
Antall personer
Bredde 1
Filter

Det er ingen vei rundt det faktum at sofaen er uunnværlig i enhver stue. Det sentrale møbelet i rommet er et vidunder av en sofa som skal kunne imøtekomme alt du trenger. Derfor er det også viktig å finne en kvalitetssofa i nøyaktig riktig størrelse og form for deg.

Mange opplever en utfordring i interiørdesignet hvis de drømmer om en sjeselong-sofa. Denne typen sofa kan utfordre innredningen og symmetrien i rommet, men heldigvis har vi i sofadk.no sørget for at du alltid kan ha plass til drømmesofaen din. Vi har en rekke sjeselong-sofaer hvor du selv kan bestemme om formen skal være høyrevendt eller venstrevendt.

For oss er ærlig håndverk essensen av en god sofa, i tillegg til de gode materialene som gir deg en slitesterk og sublim sofaopplevelse. Vi har tatt vekk alle de dyre mellomleddene, slik at du får din nye, høyrevendte sofa fra oss direkte fra fabrikken.

Hvordan innrede med en høyrevendt sofa

Om du bør velge en sjeselong-sofa som er høyrevendt eller venstrevendt, avhenger av interiørdesigndrømmene dine. I tillegg til størrelsen på rommet, som også er avgjørende for sofamodellen du har plass til, må du ha et øye for hvor sofaen skal plasseres i forhold til døren. Det er ofte døren som er den største utfordringen i forbindelse med innredningen av stuen.

Selvfølgelig vil vi gjerne prøve å hjelpe deg på vei, og her er det viktig å få de visuelle brillene på. Hvis sofaen din er på samme side som døren, kan det være en stor fordel å velge en høyrevendt sofa hvis det resulterer i at sjeselongen er lengst vekk fra døren. På den måten åpner du rommet i stedet for å lukke det, fordi sjeselongen stjeler så mye gulvplass. Samtidig vil det bidra til å dele stuen din inn i “soner” på helt riktig måte.

Velg favorittmaterialet ditt

Det bør ikke være dyrt eller vanskelig å finne riktig sofa. Det er i alle fall sånn vi tenker på sofadk.no, og det har gitt deg et vell av muligheter til å ha kontroll over ditt eget sofadesign. Alle våre sofamodeller er designet av både interne og eksterne designere som har skapt et sofaunivers med en ting til felles: Høy kvalitet i ekte dansk design.

Men vi vil ikke bestemme alt på forhånd. Derfor har vi en stoffkolleksjon som inneholder mange forskjellige materialer du kan velge mellom når du skal finne din kommende sofa. Alle våre stofftyper leveres med minst 25,000 Martindale, som gir et veldig slitesterkt materiale. Hvis du trenger en sofa som takler litt ekstra slitasje, kan du velge en stofftype med 35,000 Martindale. På den måten trenger du ikke å bekymre deg for sofaens levetid, men i stedet la barn og andre glade sjeler boltre seg på sofaen.

Vi tilbyr den beste prisen

sofadk.no ble skapt av en som kommer fra Thy i Danmark og vi mener selv at vi er godt kjent med hva det vil si å være ærlig. Vi gir deg muligheten til å få en kvalitetssofa i dansk design uten at det trenger å koste deg en formue. Det høres kanskje ut som om det er for godt til å være sant, men det er faktisk helt mulig. Fordi vi velger å hoppe over dyre mellomledd, kan vi levere din nye sofa til en veldig god pris.

Når du bestiller din høyrevendte sofa gjennom oss, vil den være klar for etter 6-8 uker. Her kommer det direkte fra fabrikken, og du kan velge om du vil hente den eller om vi skal gjøre den jobben for deg. Vi gir deg hele pakken, slik at du hverken trenger å montere sofaen eller kaste emballasjen selv. Vi fikser det for deg.