Roma

Roma- serien er i aller høyeste grad en komfortabel sofa som samtidig har et moderne uttrykk med sine firkantede former.

Roma er en av våre modulserier som kjennetegnes ved at du kan...

Les mer
Kategori banner

Filtrer etter

Pris
NOK NOK
Farge
Retning
Materiale
Antall personer
Bredde 1
Filter

Roma- serien er i aller høyeste grad en komfortabel sofa som samtidig har et moderne uttrykk med sine firkantede former.

Roma er en av våre modulserier som kjennetegnes ved at du kan forme og dermed bestemme hvordan sofaen din skal se ut. Enten du vil ha en dobbel sofa, en stor hjørnesofa eller kanskje noe helt annet, så har du muligheten til det med Roma-serien.

En sofa som tåler et stort bruksområde

Serien finnes som standard i vår fine stoff velour i navnet Luca, som viser frem sofaens fine nyanser og som er i 100% polyester. Denne typen stoff har en martindale på 35.000 som er perfekt i hjemmet. I tillegg kommer den også i stofftypen fløyel som har navnet Alfa, og har hele 70.000 i martindale. Du får med andre ord en svært slitesterk sofa som tåler daglig bruk.

Velg farge på den nye sofaen din

I Roma-serien kan du velge mellom flere forskjellige farger, noe som gjør at du har mange valgmuligheter. Har du en fargerik stil? da har vi farger som gul, oransje eller safir. Ønker du en litt mer “safe” farge har vi lys grå, brun og mørkeblå. Så enten du velger velur eller fløyel, vil fargeutvalget være bredt.