1 produkt fundet

Sovesofa

En sovesofa er et rimelig, praktisk og fleksibelt valg dersom du ikke finner plass til både seng og sofa i hjemmet. Du kan da kjøpe et 2-i-1 møbel. En slik løsning egner seg godt for den lille leiligheten eller den beskjedne hybelen, men sovesofaen er også ideell for...

Les mer
Kategori banner

Filtrer etter

Pris
NOK NOK
Farge
Materiale
Antall personer
Bredde 1
Filter

En sovesofa er et rimelig, praktisk og fleksibelt valg dersom du ikke finner plass til både seng og sofa i hjemmet. Du kan da kjøpe et 2-i-1 møbel. En slik løsning egner seg godt for den lille leiligheten eller den beskjedne hybelen, men sovesofaen er også ideell for gjesterommet, ungdomsrommet, osv.

Med en sovesofa / sofa seng får du enda mer ut av kvadratmeteren din, da du enkelt og greit kan forvandle møblene til en sofa, evt. sovesofa med sjeselong, når sengefunksjonen ikke lenger skal brukes – og omvendt. Dermed kan du sikre maksimal utnyttelse av plassen i hjemmet ditt.

 

Sovesofaer for enhver smak og for ethvert behov

Flere har nok vokst opp med sovesofaer som var alt annet enn elegante, lette og brukervennlige. På en annen side var de ofte litt store, tunge og vanskelige å håndtere. Tidene har – heldigvis – endret seg, og i dag er det mulig å få en fin, fleksibel og funksjonell sovesofa med en rekke verdifulle funksjoner.

Hos sofadk.no er vi ikke bare spesialister på moderne sofaer som finnes i alle norske stuer. Vi selger også sovesofaer i høyeste kvalitet. I vårt sortiment finner du sovesofaer for enhver smak som for eksempel sovesofa i stoff med oppbevaringsplass.

Med en sovesofa fra oss får du et trendy møbel med flere funksjoner som møter dine behov og ønsker både når det gjelder kvalitet, komfort og pris. Med sovesofaer i mange forskjellige størrelser, stiler, materialer og prisklasser er vi sikre på at det også finnes en sovesofa som passer deg og ditt hjem.

Enten du foretrekker en klassisk sovesofa i sort eller grå, eller om du ønsker mer farge i hjemmet har vi sovesofaen for deg. Utforsk utvalget vårt og finn din favoritt i dag.

Sovesofa for paret

En dobbel sovesofa er dedikert til deg som ønsker god plass og komfort, men også spesielt godt egnet for par. Med denne størrelsen er det god mulighet for at flere både kan sitte og ligge i den, avhengig av om møblene brukes som seng eller sofa. Det blir dermed plass til flere overnattingsgjester, dersom sovesofaen ikke er beregnet til eget bruk.

Sovesofaer for 2 personer måler vanligvis enten 140 x 200, 160 x 200 eller 180 x 200 (tilbakeliggende). Basert på sofa-/sovemål kan du enkelt vurdere om den gitte sovesofaen passer for 1 eller 2 person(er). Du er selvfølgelig velkommen til å kontakte oss dersom du lurer på noe.

Dobbel sovesofa er bl.a. beregnet på unge par som ønsker å flytte sammen og ønsker å få mest mulig ut av kvadratmeterne. Sovesofaene kan også være svært nyttige i en større leilighet eller hus, hvor f.eks. det skal innredes et mindre gjeste- eller barnerom.

Skap orden med en sovesofa med oppbevaring

Den moderne sovesofaen er ikke bare kjent for å være ekstremt fleksibel ved at den kan fungere som både sofa og seng. Den skiller seg også ut ved å tilby rikelig med lagringsplass.

Mange av de nyere sovesofaene (spesielt de større) kommer med integrert oppbevaring. Dette er et praktisk element hvis du ønsker å utnytte plassen i hjemmet best mulig. Med integrert oppbevaring i møblene er det mulig å oppbevare f.eks. sengetøy, ekstra puter, tepper og mye mer.

Med en sovesofa med oppbevaring får du i utgangspunktet tre funksjoner i ett møbel; seng, sofa og bod. Dermed blir det enklere å skape orden og frigjøre plass for å oppfylle dine største interiørdrømmer.

En sovesofa med sjeselong sikrer god komfort

Det bør være en sjeselong eller to slik at du virkelig kan slappe av  etter en lang dag på jobb. Med en sovesofa med sjeselong får du mer plass og komfort, som igjen vil sikre en helt annen brukeropplevelse.

En sovesofa med sjeselong tar mer plass enn andre sovesofaer og stiller derfor større krav til boligen og dens størrelse. Vi anbefaler derfor å måle opp på forhånd for å være sikker på at det faktisk er plass til en slik sovesofa. I så fall kan du gjøre deg selv en stor tjeneste ved å investere i en sovesofa med sjeselong. Dette er fordi det er garanti for maksimal komfort. I tillegg kan du sette prikken over i'en ved å gi sovesofaen noen pynteputer og myke tepper.

Skru opp funksjonaliteten, hyggen og komforten med en U-formet sovesofa

Med en U-formet sofa er du garantert funksjonalitet, hygge og komfort for pengene.

Denne typen sovesofa er en av de mest plasskrevende, men har du stor plass kan du oppnå mange fordeler ved å velge denne typen.

Den U-formede sovesofaen kjennetegnes ved å ha formen som en U (derav navnet). Her vil du nyte en stor med plass til hele familien eller vennegjengen.

Sovesofaen inviterer - med sin størrelse, form og komfort - bl.a. for samtaler og sosialt samvær i koselige omgivelser. Her har du også mulighet til å ta deg en god lur, eller legge deg til rette når en god film eller spillkveld er planlagt.

En U-formet sovesofa vil med andre ord være praktisk i mange situasjoner, da den kan brukes til som mangt. I tillegg til å fungere utmerket som sofa, vil denne typen sovesofa også sørge for en god natts søvn. Det er nok plass og du kan se frem til å oppleve ergonomi på høyeste nivå.

Finn den beste sovesofaen på sofadk.no

sofadk.no kan være stedet hvor du finner den beste sovesofaen basert på dine individuelle kriterier.

Du har kanskje tenkt at din kommende sovesofa skal by på oppbevaring, sjeselong og et lekkert design og du vil i den anledning finne den perfekte matchen hos oss. Med vårt store og stadig voksende sortiment vil du med stor sannsynlighet kunne finne en praktisk og god sovesofa som oppfyller dine ønsker.

For å finne og kjøpe den rette sovesofaen bør du være klar over dine behov og ønsker. I tillegg vil det være en fordel om du har en liten ide om hva som er budsjettet ditt slik at du kan finne en modell som matcher din økonomi.

Med ønskene på plass vil du lettere kunne finne en god sovesofa, men du har også mulighet til å få faglige råd via vår kundeservice.

– Kjøp din kommende sovesofa enkelt og trygt hos oss. Du kan handle når det passer for deg, og vi tilbyr både gratis finansiering og fri frakt. Vi gir også prisgaranti på alle våre sovesofaer.

Stor eller liten sovesofa? – Vi har riktig størrelse i vårt sortiment

Selv om du ønsker å kjøpe en sovesofa for å utnytte plassen hjemme, trenger du ikke nødvendigvis å velge en liten sovesofa. De helt små sovesofaene kan dekke behovet for én person, men skal du finne den perfekte sovesofaen for to personer bør du se etter noen av de litt større modellene. Ved å klikke deg inn på de ulike produktsidene kan du se hva våre sovesofaer måler i høyde, bredde og dybde. På disse sidene finner du to mål; henholdsvis sitteplasser (sofa) og tilbakelent (seng). Dette gir deg et innblikk i hvor mye plass sovesofaen byr på i henholdsvis liggende og oppreist stilling.

Sovesofaer finnes i mange materialer

Når det kommer til sovesofaer og ulike materialer, er det viktig å merke seg at ikke alle materialer er like enkle å rengjøre og vedlikeholde. Til syvende og sist er det imidlertid en smakssak om du liker best lær eller noe helt annet. Vi har sovesofaer i mange forskjellige materialer slik at du kan velge det du liker best.

Sofadk.no garanterer gode tilbud på sovesofaer

Det skal være enkelt å finne de beste tilbudene på sovesofa. Derfor har vi samlet de beste tilbudene her.

Med store besparelser på kvalitetsmøbler vil du kunne gjøre et godt kupp på både på små og store sovesofaer – med og uten sjeselong. Dersom du finner ønsket sovesofa billigere andre steder har vi i tillegg prisgaranti på alle modeller.

I denne kategorien vil du også kunne finne våre nyheter. Vi utvider sortimentet jevnlig, så følg med og la deg inspirere. Kanskje din drømmesovesofa allerede er i vårt sortiment?