Venstrevendt sofa

Kan du gjøre noe annet enn å elske sofaen som alltid venter på deg i stuen etter en lang dag? Vi tror ikke det på sofadk.no, og derfor har vi sørget for at du enkelt kan finne din kommende sofa i sublim kvalitet, enten du drømmer om en Les mer

Kategori banner

Filtrer etter

Pris
NOK NOK
Farge
Retning
Materiale
Antall personer
Bredde 1
Filter

Kan du gjøre noe annet enn å elske sofaen som alltid venter på deg i stuen etter en lang dag? Vi tror ikke det på sofadk.no, og derfor har vi sørget for at du enkelt kan finne din kommende sofa i sublim kvalitet, enten du drømmer om en 2-seters sofa en venstrevendt sjeselong-sofa eller noe helt annet

Og nå som vi snakker om en venstrevendt sofaform, kan det være en god ide å vurdere muligheten for å bestemme sofaens vinkel og form. I dag velger mange å ikke bruke den populære sjeselong-sofaen fordi den ikke lar deg utnytte det fulle potensialet i rommet. Men hva om du selv kan bestemme om sjeselongen din skal være høyrevendt eller venstrevendt? Det kan du hos oss.

Gjør plass til mer i innredningen med en venstrevendt form

Når det gjelder innredning av stuen, kan det vise seg å være en større oppgave enn som så. Selv om stuer ofte er rom som har lange overflater og mange muligheter, vil den fortsatt måtte oppfylle flere forskjellige funksjoner uten å virke trangt eller lukket. Det er her en venstrevendt sjeselong kan være din redning når du trenger å knekke koden for den store sofaen i stuen.

Ved å velge en sofa som har en sjeselong lengst vekk fra døren eller gulvflatene som skal lage plass i rommet, oppretter du automatisk en stue med en godt vinklet sofa. For å være presis betyr dette at du får mye mer gulvplass mens sofaen ikke virker malplassert i rommet. I stedet kan den følge et hjørne av stuen, om du velger feil vinkel vil det gi deg en sofa som stikker for mye ut i rommet.

En stoffkolleksjon av eminent kvalitet

Som vi allerede har sagt, er den høye kvaliteten viktig for sofaene våre. Derfor har vi en stoffkolleksjon som inneholder mange forskjellige typer stoffer, hvor det er noe for enhver smak. Her finner du blant annet den mykeste velouren med totalt 100,000 Martindale, noe som sikrer deg et materiale du ikke kan slite ut. Du kan også hoppe på skinnsofaen vår eller velge en av mange mulige stofftyper i alle slags forskjellige fargenyanser.

Sofaen er til for å brukes, og vi har sørget for at du kan gjøre det med god samvittighet. Alle våre stofftyper kommer med minimum 25 ,000 Martindale, som garanterer deg en kvalitetssofa som også er designet etter dine ønsker. Du kan selv være med å bestemme typen stoff og farge på sofaen du har sett deg ut. Og du trenger ikke å bekymre deg, det vil ikke koste deg en formue. Vi holder prisen lav uten å inngå kompromiss når det gjelder kvalitet, sittekomfort eller design.

Få din nye sofa rett fra fabrikken og hjem til deg

Fra drøm til virkelighet må du bare vente ca. 8 uker når du bestiller din nye sofa hos oss. Vi produserer din nye sofa på fabrikken, deretter er den er klar for at du kan komme innom og hente den. Hvis du vil slippe bryet, tar vi mer enn gjerne sofaen med til deg. Du kan til og med få oss til å montere ben og pakke ut sofaen din, så tar vi med all emballasjen når vi drar.

Hvis du har sett deg ut en sofa hos oss, skal du selvsagt få muligheten til å se den. Derfor har vi utstillinger i Thisted og Ringsted, hvor du finner et stort utvalg av våre forskjellige sofamodeller. Her kan du få gode råd og veiledning og få svar på dine spørsmål hvis du trenger noen avklaring fra oss.