2-seter sofa

Våre sofaer er av danske design og er håndlaget, noe som gjør sofaene helt unike. Vi har fokus på funksjonalitet og kvalitet og design.

Sofa 2 seter er en liten sofa, men med plass til hele familien

Å finne...

Les mer
Kategori banner

Filtrer etter

Pris
NOK NOK
Farge
Materiale
Antall personer
Bredde 1
Filter

Våre sofaer er av danske design og er håndlaget, noe som gjør sofaene helt unike. Vi har fokus på funksjonalitet og kvalitet og design.

Sofa 2 seter er en liten sofa, men med plass til hele familien

Å finne den perfekte 2 seter sofa er ingen enkel oppgave. Sofaen skal være en sentral del av stuen, samtidig som det skal være en samlingsplass for familie og venner. Sofaen skal både være behagelig å sitte i, men også ha et fint design.

Vi har et bredt utvalg av to seter sofa som både passer til store og små rom. Her kan man velge mellom flere ulike modeller, farger og stoff, slik du finner akkurat den som passer hjemme hos deg.

Dekorer et koselig hjørne i stuen

Trenger du en sofa til å dekorere et koselig hjørne i stuen? Eller har du en stor stue å fylle? Kombiner en 2 seters sofa med en 3 seters sofa eller 4 seters sofa. Med å kombinere kan du enten plassere sofaene ovenfor hverandre eller i en L-form, hvor sofabordene er plassert i midten.

Ved å sette sammen flere sofaer kan man utvide og gjøre god plass til flere personer, dette kan du enkelt gjøre med alle våre modulsofaer.

Et hav av plasseringsmuligheter

Sofaen kan selvsagt plasseres mange andre steder også. 2-seters sofaer er bl.a. ment til å ha på hjemmekontoret hvor du kan nyte en kopp kaffe i pausen. Den passer også perfekt inn i et walk-in-closet. Hvis soverommet ditt er stort, kan du enkelt plassere en sofa her også. Her vil sofaen fungere som en slags lounge sofa som virkelig skaper en unik atmosfære.’

Vi er gunstige på pris, det vil si at du slipper å bekymre deg. Vi har hoppet over dyre mellomledd, det vil si at sofaen enkelt leveres direkte til deg fra fabrikk. Dette sikrer deg både en konkurransedyktig pris og rask levering. Du får derfor mye for pengene når du handler hos oss på sofadk.no – Vi ønsker å gi deg den beste handleopplevelsen og komforten i hjemmet.

Hvilke vurderinger bør du gjøre når du skal kjøpe sofa?

Når du skal velge den perfekte 2 seters sofa, må du ta noen vurderinger. Hvor stor må sofaen være? Hvilket materiale ønsker du? Hvilken farge skal sofaen ha? Hvordan skal sofabena se ut? Og hvilken prisklasse skal den være innenfor? – Disse spørsmålene vil gjøre det enklere å velge riktig sofa som passer i hjemmet ditt.

Hos sofadk.no finner du et bredt utvalg av ulike to seter sofaer i varierende størrelser, materialer, farger, sofabein og priser.

Kjøp din neste 2-seter sofa på sofadk.no

Trenger du en ny sofa er shopping på sofadk.no det opplagte stedet. Fordelene du får når du handler hos oss:

·      Levering til din adresse eller helt inn i stua

·      Varierende priser

·      Løpende gode tilbud

·      Sofaer av høy kvalitet

·      Sendes direkte fra fabrikken

·      Håndlagde  sofaer

·      Dansk design

 Kjøp din neste 2- seter sofa på sofadk.no

Det er mange gode grunner til å kjøpe din nye 2 seters sofa hos oss. I tillegg får du et stort utvalg av flotte sofaer som passer inn i både mindre leiligheter og større hus. Leter du etter en sofa i skinn, stoff eller annet materiale, finner du den i vår nettbutikk.

Når du bestiller sofa hos oss må du velge hvordan du ønsker å motta sofaen. Ønsker du å hente sofaen i butikken vår er dette selvsagt mulig eller du kan få sofaen levert til adressen din og helt inn i stua- det er helt opp til deg.

Kjøp din nye sofa i dag - vi tar oss av leveringen. Dersom sofaen allerede er på lager, vil du motta sofaen innen 1-2 uker. Er sofaen derimot en bestillingsvare, vil sofaen bli levert innen 8-10 uker.