Sofa med høy rygg

Hvis du har kommet over en sofa med høy rygg før, er du sannsynligvis også kjent med eksklusiviteten den utstråler. Den oser av nordisk minimalisme og gir et elegant uttrykk for stuen. Samtidig har den høye ryggen fordeler som ikke kan sees med øyet. Den...

Les mer
Kategori banner

Filtrer etter

Pris
NOK NOK
Farge
Retning
Materiale
Antall personer
Bredde 1
Filter

Hvis du har kommet over en sofa med høy rygg før, er du sannsynligvis også kjent med eksklusiviteten den utstråler. Den oser av nordisk minimalisme og gir et elegant uttrykk for stuen. Samtidig har den høye ryggen fordeler som ikke kan sees med øyet. Den høye ryggen gir den som sitter i den en innebygget god positur, slik at du ikke kollapser i ryggen og sitter i stillinger som ikke er bra for deg. Du kan dermed høste flere fordeler når en sofa med høy rygg flytter inn hos deg.

sofadk.no – Dansk design direkte til deg

På sofadk.no har vi et stort utvalg av eksklusive sofaer med høy rygg, som utelukkende består av våre egne modeller. Alle våre sofaer er produsert i vår egen fabrikk, hvor de er laget for hånd. De er dermed 100% dansk design av høyeste kvalitet. I tillegg til sofaer med høy rygg, finner du også sjeselonger, komfortsofaer, modulsofaer og mye, mye mer hos oss.

Samtidig har vi også kuttet noe av prisen sammenlignet med våre konkurrenter, slik at du kan nyte designet vårt til skarpe priser. Dette kan vi gjøre fordi vi står bak produksjonen selv og ikke har noen dyre mellomledd. Vi sender derfor sofaene våre direkte fra fabrikken og hjem til deg.

Hvordan velge stoff til sofaen din med høy rygg

Det kan føles overveldende når du blir møtt av de mange mulighetene til å tilpasse sofaen din på sofadk.no. Du finner et stort utvalg av forskjellige typer materialer som velour, polyesterblandinger, møbelstoff, lin- og bomullsblandinger og mange fler alternativer som du kan velge å dekke sofaen din med. For ikke å nevne mangfoldet av farger du kan velge.

Når du velger materiale til sofaen din, bør du tenke på formålet. For eksempel, hvis du trenger et veldig slitesterkt trekk, bør du gå for en stoffkvalitet med en Martindale på over 25.000. For de fleste vil en Martindale på rundt 15.000 eller mer være tilstrekkelig. På sofadk.no har vi stoffer med opptil 100.000 Martindale, dersom behovet for et ekstra slitesterkt materiale skulle oppstå.

Slik forlenger du holdbarheten til sofaen din høyryggede sofa

Vi anbefaler alltid at du impregnerer sofaen din når den leveres til deg. På denne måten bidrar du til å forlenge levetiden. Samtidig bidrar impregneringen til å beskytte sofaen mot slitasje, skitt og sollys, noe som over tid kan påvirke den generelle tilstanden. Derfor anbefaler vi alltid å være nøye med impregnering, slik at du kan beholde den høyryggede sofaen din som en del av hjemmet i mange år fremover.

Få den høyryggede sofaen din levert uten problemer

Når vi leverer sofaen din, har du flere alternativer. Vi ønsker å yte det lille ekstra for å gjøre kjøpsopplevelsen så god som mulig for deg. Du kan derfor velge om vi skal bære sofaen din inn. Vi kan til og med montere sofaen din på stedet og ta all emballasjen med oss når vi drar om du ønsker det. Hvis du ønsker å bli kvitt din gamle sofa samtidig, kan vi også tilby deg hjelp med det. Vi tar nemlig gjerne med din gamle sofa i retur, slik at du slipper bryet med å bli kvitt den. Enklere blir det ikke!

Hvis du har spørsmål om kjøp av en sofa med høy rygg eller andre sofaer, er vi alltid klare til å svare på spørsmålene dine. Du er derfor velkommen til å kontakte oss på info@sofadk.no hvis du har et spørsmål.