Skinnsofa

En skinnsofa er ekstremt deilig – både å se på og sitte i. Her på sofadk.no finner du et bredt utvalg av forskjellige skinnsofaer. Dette gjør at du enkelt kan velge akkurat den skinnsofaen som passer din stil og din stue. Og det fine med skinnsofaer er nettopp at de passer...

Les mer
Kategori banner

Beklager for ubeleiligheten.

Søk igjen etter det du ser etter

Tilbake til toppen

En skinnsofa er ekstremt deilig – både å se på og sitte i. Her på sofadk.no finner du et bredt utvalg av forskjellige skinnsofaer. Dette gjør at du enkelt kan velge akkurat den skinnsofaen som passer din stil og din stue. Og det fine med skinnsofaer er nettopp at de passer til de fleste stuer med sitt tidløse og stilige design.

Sofa skinn er dermed et trygt valg - som en neppe vil angre på. Vi tilbyr deg et stort utvalg av høykvalitets skinnsofaer. Slik er du sikker på at sofaen holder seg fin de neste mange årene. Ta en titt på våre flotte skinnsofaer her på siden, og la deg inspirere.

Gjør plass til hele familien

Ettersom stuen er en så sentral del av boligen, skal det selvsagt være plass til alle. Dette uansett om du får gjester på besøk eller familien består av mange familiemedlemmer. Alle skal ha mulighet til å sitte sammen – enten for TV-moro eller morsomme leker. Men la deg ikke lure av muligheten for en lekker skinnsofa i stua, selv om du bor i en mindre leilighet. Av den grunn finner du et herlig utvalg av skinnsofaer i varierende størrelser.

Det er selvfølgelig ikke bare varierende sofastørrelser du kan velge mellom. Vi tilbyr selvfølgelig også forskjellige farger på skinnsofaer. Våre svarte og brune skinnsofaer er populære, og disse er også ekstremt vakre å se på. I tillegg passer de inn i omtrent alle hjem.

Du trenger heller ikke bekymre deg for kvaliteten. Alle våre sofaer er håndlaget i Europa og av dansk design. Det betyr at du er garantert en skinnsofa av høy kvalitet, som både er fin å se på og behagelig å sitte i. Skal sofaen først og fremst brukes til å sitte i, vil det være gunstig å velge en skinnsofa med fastmontert puter. Dette vil gi den beste støtten for rygg og korsrygg.

Få din neste skinnsofa til en god pris

Når du handler på sofadk.no får du konkurransedyktige priser. Vi ønsker at alle skal få muligheten til å innrede stuen sin med akkurat den sofaen de drømmer om.

Dette er også en av grunnene til at vi tilbyr prismatch. Vi har et brennende ønske om å tilby alle våre kunder den beste servicen – og dette inkluderer også den beste prisen på markedet. Finner du derfor din ønskede sofamodell til en rimeligere pris hos en av våre konkurrenter, sørger vi for å matche akkurat denne prisen.

Ønsker du å dele opp beløpet når du skal betale sofaen? Vi tilbyr en fordelaktig avdragsordning, hvor du betaler for din nye skinnsofa i flere omganger. For mange er dette en fin måte å få muligheten til å kjøpe drømmesofaen uten at det ødelegger budsjettet totalt. Vår avdragsordning er uten dyre gebyrer og renter, og du kan lese mer om våre muligheter for gratis avdrag her.

Skinnsofaen er en av de mest populære sofaene

Vi merker uten tvil at skinnsofaen er et av de mest populære valgene for danske hjem. Dette forstår vi godt, da det er mange fordeler med en skinnsofa. Først og fremst er den robust og tåler daglig bruk. Det skal virkelig mye til før skinn materialet blir ødelagt i overflaten. Dette gjør at skinnet holder seg fint.

I tillegg er skinnsofaen enkel å rengjøre. Den glatte overflaten gjør at du enkelt kan tørke av flekker umiddelbart ved hjelp av en fuktig klut. Når du tørker av lærsofa med den våte kluten, forsvinner det meste.

Rens av sofa og hvordan vaske sofa. Med jevne mellomrom bør du sørge for å rense sofa / behandle skinn materialet med pleiemiddel. Dette forlenger levetiden til skinnet ytterligere. Det er også lurt å rengjøre skinnsofaen grundig med skumrens eller annet rengjøringsmiddel til møbler.

En sofa i sofa skinn krever ikke mye vedlikehold, materialet absorberer ikke flekkene, så du kan raskt og enkelt få overflaten rengjort igjen. Trenger du flere tips for vedlikehold av sofaen din, her er noen nyttige tips.

Dette må du vurdere i forbindelse med kjøpet

Før du bestemmer deg fullt og helt for din neste skinnsofa, er det en rekke hensyn som er gode å gjøre før du kjøper. På denne måten er du sikker på å kjøpe akkurat den skinnsofaen som best dekker dine behov. Først bør du vurdere hvor mange personer som skal sitte på sofaen samtidig. Har du plass til det, vil den største sofaen som regel være mest komfortabel.

Vil det være en fordel å ha en sjeselong? hvilken side skal denne sitte? Når du velger en sjeselong-side, sørg for å ta en titt på den gjenværende innredningen i stuen.

I tillegg må du selvfølgelig bestemme deg for hvilken stil du liker best. Noen foretrekker minimalistiske og smale skinnsofaer, mens andre er mer for det bombastiske utseendet. Det er helt opp til deg å bestemme nøyaktig hvordan din neste sofa skal se ut.

Til slutt er det viktig å undersøke kvaliteten på skinnsofaen. Du kan kjøpe en sofa som umiddelbart ser ut som en skinnsofa – men som egentlig er laget av syntetisk skinn. Dette er selvfølgelig ikke gunstig, og selv om imitasjonene ser ut som ekte skinnsofaer. Det syntetiske skinnet vil slites raskere, så det vil derfor være mer forutsigbart å gå for en ekte skinnsofa. 

Fordelene ved å velge en skinnsofa

Som du ser er det mange gode grunner til å velge en skinnsofa. Følelsen av skinnsofaen er tidløs, og utseendet passer til både moderne og klassiske stiler. Derfor får du en sofa som alltid er inne og aldri går av moten. Du kan også bruke skinnsofaen i et hav av interiørstiler, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å finne en ny sofa hvis du en dag bestemmer deg for å pusse opp og pusse opp stuen.

I tillegg er skinnmaterialet blant de beste sofamaterialene på markedet. Den uforlignelige og naturlige kvaliteten gir både en motstandsdyktig og slitesterk sofa som krever minimalt med vedlikehold. Av denne grunn holder skinnsofaen seg fin de neste mange årene, da den ikke slites mye med tiden. Så man kan si at en investering i en skinnsofa er en investering som vil bære frukter de neste mange, mange årene.

Skinnsofaene finnes også i forskjellig design. Enten du liker rustikke, minimalistiske eller klassiske utseendet, vil du kunne finne en skinnsofa som passer deg. Den rustikke skinnsofaen er en populær stil hvor du skaper en hjemmekoselig og varm følelse. Den minimalistiske skinnsofaen oser av nordisk design og rette linjer, som spesielt ser flott ut i monokrome rom og moderne stiler. Til slutt er den klassiske skinnsofaen sofistikert og elegant.

Gratis levering når du handler på sofadk.no

Hvis du ennå ikke er overbevist om hvorfor du bør kjøpe din neste skinnsofa hos sofadk.no, kommer vi med en annen god grunn. Når du kjøper sofaer hos oss gir vi gratis levering av sofa helt hjem. Vil du slippe bryet med å bære sofaen inn og montere den, ordner vi det også. Vi kan til og med ta med oss ​​den gamle sofaen din når vi kjører fra adressen – det blir ikke enklere å få en ny sofa i hjemmet.

Grunnen til at vi tilbyr kundene våre så mange fantastiske fordeler er at vi ønsker å yte den beste kundeservicen. Derfor er vi også ekstremt glade for våre gode anmeldelser som våre fantastiske kunder gir oss. Med anmeldelser av supergod service, topp komfort, rask levering, god kvalitet og god kommunikasjon er vi virkelig stolte av arbeidet vårt.

Du kan også bli en del av vår fornøyde kundebase ved å bestille din neste skinnsofa på denne siden. Husk å benytte deg av våre mange flotte fordeler som prismatch, gratis levering og mulighet for gratis avdrag. Vi gleder oss til å levere din neste kvalitetssofa i hjemmet ditt, så du får stor komfort og et lekkert møbel til stuen.