Puffer

En puff er et multifunksjonelt møbel med mange bruksområder. Den kan tjene som et ekstra sitteområde i stuen, en god fotskammel for lenestolen eller et skjult oppbevaringsmøbel. Mange bruker det til og med som lagringsplass eller bare som en ekstra piff...

Les mer
Kategori banner

Filtrer etter

Pris
NOK NOK
Farge
Materiale
Antall personer
Bredde 1
Filter

En puff er et multifunksjonelt møbel med mange bruksområder. Den kan tjene som et ekstra sitteområde i stuen, en god fotskammel for lenestolen eller et skjult oppbevaringsmøbel. Mange bruker det til og med som lagringsplass eller bare som en ekstra piff til den moderne innredningen.

Derfor vil alle hjem kunne dra nytte av en puff. Hos sofadk.no har vi et stort utvalg, derfor har vi også helt sikkert en puff som appellerer til deg. Dette gjelder enten du er ute etter en velour puff, en sofa puff eller kanskje en større puff med lagring.

Du kan bruke en puff mange steder i hjemmet

En puff er ikke nødvendigvis bare til bruk i stuen. Faktisk er det et møbel som kan brukes hvor som helst i hjemmet. Derfor kan du også enkelt plassere en rund puff på soverommet, i garderoben eller kanskje på barnerommet. For de fleste brukes den imidlertid i stuen, hvor den får mer bruk enn andre steder.

For eksempel er det egnet som et alternativ til sjeselong i forbindelse med sofa. Den er imidlertid også perfekt hvis du er ute etter en stilig fotskammel til lenestolen. På denne siden finner du et stort utvalg av puffer, som alle har et moderne, skandinavisk og stilig utseende. Derfor er de også noe for deg.

Bryt opp rommet med en puff

Mange leter etter en måte å piffe opp hjemmene sine litt på. I denne forbindelse er det dessverre ikke mange som har en eller flere puffer i tankene. Dette til tross for at de har blitt mer populære de siste årene, ettersom flere og flere har innsett at det ikke bare er et møbel.

Puffer er like mye designelementer som kan gjøre underverker for innredningen din. Med puffer har du en unik mulighet til å gi innredningen din det lille ekstra. I tillegg er det et utmerket møbel å bruke hvis du ønsker å bryte opp rommet litt mer.

Sofaen din og andre større møbler er ofte plassert mot veggen, da man har et ønske om å gjøre rommet mer åpent. Hvis du vil gjøre at rommet føles mer sammenhengende, kan du velge å plassere en puff litt ute i rommet. De er tilgjengelige i mange former, farger og størrelser, og derfor finner du også en puff som passer inn i stuen din.

Gi stuen mer liv

Hvis du velger en puff som er fargerik eller mønstret, kan det gi et pust av frisk luft og et mer særskilt uttrykk for innredningen din. Det kan være en god måte å skape mer liv i stuen din hvis du har et ønske om dette. For eksempel kan dette være relevant i tilfelle de andre møblene i stuen er relativt nøytrale.

På den andre siden kan en stilig og elegant puff også utstråle eksklusivitet, akkurat som det kan bryte med det vanlige sofaarrangementet. Dette vitner om at en puff kan brukes til mange formål, noe som understreker hva som har gjort at den har blitt et mer populært møbel i norske hjem.