Hjørnesofa

En hjørnesofa er et stort møbel, men findes både som stor hjørnesofa og liten hjørnesofa. Vårt design av hjørnesofaer er inspirert av den nordiske, enkle stilen, hvor møblene er konstruert med rette linjer. Så til tross for størrelsen på hjørnesofaen, vil den ikke ta all...

Les mer
Kategori banner

Filtrer etter

Pris
NOK NOK
Farge
Retning
Materiale
Antall personer
Bredde 1
Filter

En hjørnesofa er et stort møbel, men findes både som stor hjørnesofa og liten hjørnesofa. Vårt design av hjørnesofaer er inspirert av den nordiske, enkle stilen, hvor møblene er konstruert med rette linjer. Så til tross for størrelsen på hjørnesofaen, vil den ikke ta all oppmerksomheten i stuen. Det nordiske designet gjør hjørnesofaer til et enkelt møbel som fortsatt skaper personlighet, hygge og avslapning.

Den klassiske hjørnesofaen

Den klassiske hjørnesofa har form som en L, da er det sitteplasser på begge sider. Men det finnes også ulike hjørnesofaen, noen har like lange sider, mens andre varierer i lengde. Det er en smakssak, om du er liker det ene eller det andre.

Det finnes også ulike typer ender på en hjørnesofa som du kan velge mellom. Den liten hjørnesofa, den store hjørnesofa. Noen ønsker å ha en åpen ende som en sjeselong mens andre ønsker en lukket ende med arm. Du kan også finne to typer hjørnesofaer når det kommer til enden av hjørnesofaen. Noen modeller vil ha en åpen ende, som kan falle inn i kategorien en slags sjeselong, mens andre vil ha en lukket ende.

Uavhengig hvilken hjørnesofa du velger finnes de i flere forskjellige farger, stoff og hjørnesofa skinn

Hjørnesofa med sjeselong

Drømmer du om å kaste beina opp i sofaen? Da kan det være at hjørnesofa med sjeselong er noe for deg. Med en sjeselong får du både mange sitteplasser, men også en fantastisk plass til å slappe av i.

Hos oss på sofadk.no har vi forskjellige størrelser, former og farger. Vi legger vekt på god kvalitet, og møblene våre er håndlagde og kommer direkte fra fabrikken vår.

Hjørnesofa på tilbud

Hos sofadk.no har vi høy kvalitet til rimelige priser. Prisene våre varierer kun etter størrelse, da alle sofaer vil ha samme gode kvalitet.

Ønsker du å spare litt penger kan du se vårt utvalg av moduler, hvor du setter sammen din egen sofa. Dette kan være et godt alternativ dersom du ikke finner en hjørnesofa i vårt sortiment som passer til målene du trenger.

Med våre moduler kan du selv bestemme hvor lange sidene dine på sofaen skal være, om det skal være sjeselong, og om det skal være armlener på eller ikke.

Kjøp din nye hjørnesofa på sofadk.no

Vi har et stort utvalg av hjørnesofaer, hvor design, kvalitet og komfort settes høyt. Det er viktig for oss at vi lager et møbel som er i nordisk stil, men som samtidig holder en god komfort.

Vi i sofadk.no ønsker å hjelpe deg med å finne din drømmesofa med plass til hele familien.