1 produkt fundet

OUTLET sofaer

Her finner du utgåtte modeller samt flotte sofaer som har stått i våre utstillingslokale. Sistnevnte er i veldig fin stand. Våre outlet sofaer kan leveres innen 1-2 uker.

I vårt sofautsalg...

Les mer
Kategori banner

Filtrer etter

Pris
NOK NOK
Farge
Retning
Materiale
Antall personer
Bredde 1
Filter

Her finner du utgåtte modeller samt flotte sofaer som har stått i våre utstillingslokale. Sistnevnte er i veldig fin stand. Våre outlet sofaer kan leveres innen 1-2 uker.

I vårt sofautsalg finner du stilige, ergonomiske og kvalitetssikrede sofaer til noen av markedets mest fordelaktige priser. Vi har samlet alle sofaene våre på én outlet-side, slik at du raskt og enkelt kan lage deg en oversikt over alle de gode tilbudene.

Er det vanskelig å finne plass i budsjettet til en ny sofa? Da må du ikke gå glipp av de gode prisene som venter deg i vår outlet. Enten det er stor eller liten sofa i den ene eller andre fargen du ser etter, vil du sannsynligvis finne noe interessant i vår outlet her på sofadk.no.

Spar over 50 % på moderne sofaer

I vårt sofa outlet slipper du å bli presentert for små og ubetydelige tilbud. Vi vil at du skal gjøre en god handel, derfor har vi sørget for at du kan kjøpe sofaer til sterkt reduserte priser. Ønsker du derfor å spare over 50% på sofaer i høyeste kvalitet har du havnet på rett side.

Sofaene du finner på denne siden er uten feil eller mangler, men kan fortsatt kjøpes til en pris som er mye lavere enn veiledende pris. På de enkelte produktsidene vil du kunne finne både veiledende utsalgspris og tilbudspris, samtidig som vi vil vise deg nøyaktig hvor mye penger du kan spare ved å benytte deg av det gitte sofatilbudet.

Sortér sofaene fra vårt sofa outlet etter disse kategoriene:

  • Farge
  • Stoff
  • Pris
  • Retning
  • .. og mye mer!

Ved å bruke våre forskjellige sorteringsmuligheter vil du lettere kunne finne din ideelle sofa. Ønsker du å holde deg oppdatert på våre sofatilbud, oppfordrer vi deg til å melde deg på vårt nyhetsbrev.

Du har muligheten til å kjøpe sofaen du bestemmer deg for kontant hvis du ønsker det. Vi tar i mot alle de mest brukte betalingskortene, og uansett valg av betalingskort belastes det ikke kortgebyr.