Løse moduler

Har du ikke hatt hell med å finne den perfekte sofaen til stuen din? Til tross for at vi har et stort utvalg av sofaer på denne siden som varierer når det gjelder størrelse, design, etc., kan det hende du ikke finner den riktige løsningen for...

Les mer
Kategori banner

Filtrer etter

Pris
NOK NOK
Farge
Retning
Materiale
Antall personer
Bredde 1
Filter
-50% Paris | Puff
NOK 7,598.00 NOK 3,799.00
frakt og produksjon: 9-10 uker

Har du ikke hatt hell med å finne den perfekte sofaen til stuen din? Til tross for at vi har et stort utvalg av sofaer på denne siden som varierer når det gjelder størrelse, design, etc., kan det hende du ikke finner den riktige løsningen for deg.

Heldigvis er det mulig å kjøpe en stor del av sofaene våre i form av løse moduler. Dette betyr at du kan sette sammen sofaen din slik du vil at den skal komponeres. Du har derfor friheten til å designe en sofa som er skreddersydd til dine ønsker og behov.

Trenger du en stor sofa?

Det er stor forskjell på folks størrelsesbehov når det kommer til sofaer. Noen trenger ikke noe annet enn en vanlig 2-seters sofa, mens andre har et betydelig større størrelseskrav. Hvis du er en av de som trenger en stor sofa, er de løse modulene en fordel.

Det faktum at du kan kjøpe en rekke moduler, og dermed lage din egen sofa, bidrar til å sikre at du kan få en sofa som er perfekt for deg. Det gjelder uansett hvor stor sofa du trenger. Du kan bare fortsette å legge til moduler.

Vil du ha en atypisk formet sofa?

Ikke alle ønsker å få en sofa som har en vanlig form. Det kan være flere grunner til dette. Noen har rett og slett et ønske om at innredningen skal skille seg ut, mens andre har et mer praktisk formål med å velge en atypisk formet sofa.

Hvis du setter sammen sofaen din med forskjellige moduler, er det selvfølgelig opp til deg hvordan sofaen din ender opp med å se ut. Det er også en av fordelene ved å kjøpe løse moduler, da du har friheten til å sette sammen sofaen akkurat slik du vil at den skal se ut.