U-Sofa

Hos sofadk.no elsker vi sofaer, og vi designer sofaene våre etter tre prinsipper: Nordisk design, kvalitet og gode, rimelige priser. Vi har derfor også et stort utvalg av u-sofaer, da mange store familier etterspør denne formen. En u-formet sofa inviterer både til samtale, på...

Les mer
Kategori banner

Filtrer etter

Pris
NOK NOK
Farge
Retning
Materiale
Antall personer
Bredde 1
Filter

Hos sofadk.no elsker vi sofaer, og vi designer sofaene våre etter tre prinsipper: Nordisk design, kvalitet og gode, rimelige priser. Vi har derfor også et stort utvalg av u-sofaer, da mange store familier etterspør denne formen. En u-formet sofa inviterer både til samtale, på grunn av formen, men også til avslapning, da det er plass til alle.

Det er vanskelig å tenke seg noe mer irriterende enn at det ikke er plass  i sofaen, noe som etter all sannsynlighet ikke vil være tilfellet om du velger en u-sofa. En u sofa har som sagt form som en U da sidene strekker seg lenger ut på hver side.

Det finnes mange varianter av denne modellen, og du kan til og med finne en u-sofa som hjørnesofa eller u sofa med sjeselong. Mulighetene er derfor mange og vi står klare til å hjelpe deg med å finne muligheten for deg.

U-formet sofa til samtale og avslapning

En sofa kan brukes i forskjellige settinger i stuen, noe som avhenger av hvilken familie dere er. Bruker du den mye til å slappe av foran TV-en, spille, eller som et rom for en god dialog? En u-sofa vil kunne håndtere alle disse settingen, noe som blant annet skyldes størrelsen og ikke minst formen.

Formen gjør at alle skal kunne sitte komfortabelt, sitte i god vinkel til for eksempel TV-en, og kunne se hverandre. En u-sofa kan derfor brukes til mye, derfor velger mange familier også en u-sofa fremfor en annen type sofa.

Hos sofadk.no kan du også raskt begrense utvalget ved å velge hvilke materialer og farger du vil ha. Vi leverer alltid våre håndlagde sofaer direkte fra fabrikk, slik at du kan være den aller første som sitter i den.

En u-sofa har mange alternativer

En u-sofa kan ha forskjellige sider, noe som betyr at du kan finne en u-sofa med ryggstøtte på begge sider, med ryggstøtte for den ene siden og sjeselong for den andre eller med to sjeselonger. Det er mange muligheter, og våre designere skaper disse mulighetene hvor de setter funksjonalitet og kvalitet høyt.

U-formen kan også varieres der den ene siden er lengre enn den andre, eller hvor sidene er like lange. Det er en smakssak om hva som er finest, og som oftest kommer det også an på behov og form på rommet.

I tillegg kan en u-sofa også ha mange forskjellige størrelser, og du vil derfor kunne finne både smale og brede u-sofaer.

En hjørnesofa med u-form

Formen på hjørnesofaene vil aldri gå av moten, da funksjonaliteten og passformen til rommet går hånd i hånd. En hjørnesofa kan både være plassbesparende – til tross for at det kan være et stort møbel – og den kan også være en plassmarkør. Mange velger også å snu hjørnesofaen vekk fra hjørnet, slik at markeringen av stuen blir mer tydelig.

Vi har et utvalg av våre hjørnesofaer som også har U-form, som gjør at den har en ekstra side som stikker ut på den ene siden. Dette gir derfor både flere sitteplasser, og høy komfort om du legger deg ned og slapper av, da det er flere som kan få beina opp i sofaen.

Våre designere har valgt materialene og fargene de tror vil passe til ditt u-sofadesign, som du kan se under produktet. Vi har også et større utvalg av flere farger som det er mulig å velge mellom.

Du kan se hele vårt utvalg av de vakre og håndlagde hjørnesofaene her.

U-formet sofa med sjeselong

Mange u-sofaer er laget med to sjeselonger, noe som gir god komfort. Når en sofa har to sjeselonger, betyr det at flere kan få beina opp i sofaen og fortsatt sitte i en god og behagelig sittestilling, i forhold til det sofaen vender mot.

Som sagt kan du også finne en fin og komfortabel u-sofa med kun én sjeselong, noe som også kan være en fordel om du ønsker mer komfortabel sitteplass. I enden av en sjeselong blir det selvfølgelig også plass til å sitte, men uten ryggstøtte.

Synes du det blir for stort med u sofa, så kan du også se vårt utvalg av sofaer med sjeselong. En sjeselongsofa blir litt mindre da den kun tar mer plass på en av sidene, og får derfor en L-form.

En u-sofa-materialer

Når du skal velge materialer til en u-sofa er det viktig at du tar hensyn til hvilke vaner du og din familie har. Materialutvalget vårt vil alltid være slitesterke materialer, og du trenger ikke være redd for at en sofa i et vevd materiale er av dårligere kvalitet enn en sofa i skinn.

Vi har mange forskjellige blandinger av stoffer, inkludert bomull, polyester og lin. Når du skal velge sofa i stoff er det lurt å impregnere stoffet. På denne måten kan du vedlikeholde det bedre. Det samme gjelder selvfølgelig for skinn. Impregnering kan bidra til at flekkene går lettere av hvis du tørker opp det som søles raskt. I tillegg hjelper impregnering også mot sollys.

En u-sofa er en stor sofa, som vårt utvalg av tre lett kan holde. Våre u-sofaer er bygget på en ramme i heltre, slik at du kan forvente en stabil, komfortabel u-sofa i høy kvalitet.

Kjøp din nye u-sofa på sofadk.no

Uansett størrelse, design og material er kvalitet og funksjonalitet høyt verdsatt. I tillegg vektes kvalitet til fornuftige priser, derfor kan du finne flotte sofaer i håndlaget design til en god pris. Vi har store forventninger til vårt design, og du får derfor sofaen direkte fra fabrikk, slik at ingen har satt seg i sofaen før deg.

Er en u-sofa akkurat stor nok til stuen din, kan du se vårt store utvalg av sofaer her. Vi har både vanlige hjørnesofaer, sjeselongsofaer, 2-, 3- og 4-seter sofaer som alle har nordisk design. Vi går inn for rene og stramme linjer med en vakker vri av personlighet, som designet sammen med din stil i rommet.