1 produkt fundet

Spisesofa

En spisesofa er perfekt kombinasjon mellom en behagelig sofa, en kreativ sitteplass som passer hjemmet, et sosialt hjørne og en praktisk sofa tilrettelagt for gode måltider. En spisesofa har nemlig ekstra benhøyde som passer til spisebordet, og på...

Les mer
Kategori banner

En spisesofa er perfekt kombinasjon mellom en behagelig sofa, en kreativ sitteplass som passer hjemmet, et sosialt hjørne og en praktisk sofa tilrettelagt for gode måltider. En spisesofa har nemlig ekstra benhøyde som passer til spisebordet, og på samme tid ha komforten av en sofa som normalt skulle ha vært på stua. På grunn av denne fleksibiliteten, og de mulighetene en spisesofa gir til å være kreativ ved spisebordet, er spisesofaer blitt mer og mer populært.

Er du en av dem som er interessert i en spisesofa har du i alle fall kommet til rett plass. Vi har noen flotte spisesofa i vårt sortiment og vi brenner for å gi kunden, deg, en god online opplevelse med å finne og handle spisesofaer et klikk unna.

Materialer og kvalitet

Spisesofaer kommer i mange materialer, som i ulike stoffer eller av tremateriale, eller en kombinasjon av de, og i ulike design. Dette gir muligheten for at du kan finne den stilen du leter etter.

Vi har også en egen side hvor du kan se på vår stoffkolleksjon. Der får du oversikt over farger og ulike typer stoff vi har. Du kan også bestille fem gratis stoffprøver. Det kommer selvsagt an på hvilke modell du velger, for noen modeller har standardiserte stoff og materialer.

Uansett hvilke design, farge eller materiale du velger, får du en spisesofa av god kvalitet og til god pris. Det er noe vi alltid har stått for. Dersom du er usikker på hvilke materialer og stoff du skal velge, er det bare å ta kontakt med oss. 

Kreativt og personlig

En spisesofa er som sagt en god måte å gi spiseområdet et godt løft. Du trenger ikke alltid å velge enkle stoler, men prøve ut forskjellige måter å innrede spiseområdet på. Med en spisesofa kan du være kreativ på mange måter.

Noen måter å være kreativ på er å eventuelt kombinere en spisesofa med enkle spisestoler, så den ene siden av bordet har en spisesofa - kanskje mot en vegg? Spisestolene og spisesofaen trenger heller ikke å være i samme stil eller stoff. Valgmulighetene er mange.

Spiseområdet et trivelig sted med en spisesofa

Tenker du lenger enn det estetiske? Det er nemlig ikke lenger uvanlig å kombinere spiseområdet med aktiviteter enn bare å spise. Du kan gjøre det om til akkurat det du trenger.

Kanskje vil du tilrettelegge en “kosekrok” med en spisesofa? En plass hvor du kan lese morgenavisa eller kveldsboka? Da kan du vurdere å bruke materialer som gjør spisesofaen ekstra myk og god.

Du kan også tilrettelegge en plass for sosialt samvær, og lange kvelder med god mat og drikke, og spill. Eller kanskje har du hjemmekontor ofte og trenger kontorplass? En spisesofa kan tilrettelegge for dine behov.

Enkel netthandel av spisesofa

Hos sofadk.no elsker vi sofaer, og har en lidenskap for godt design og håndverk. Dette gjelder også spisesofaer. Med dette sikrer vi at du får en spisesofa som er av kvalitet. Ikke nok med dette sikrer vi at du får en god opplevelse med oss på nettet når du ser etter din neste spisesofa.

Vi er stolte av universet vi har bygget opp da den er tilpasset det digitale samfunnet siden mange flere shopper online i dag. Vi kan derfor tilby deg en trygg og pålitelig handel på nettet. Det har aldri vært enklere, gøyere og sikrere å velge spisesofa direkte fra - sofaen!

Det er bare å ta deg en reise i utvalget vårt og se hva du finner. Har du i mellomtiden spørsmål til oss er det bare å ta kontakt. Vi ser fram til å høre fra deg og kjempe god handel! Du kan være bare et klikk unna din neste spisesofa.