Sofa med sjeselong

En sofa sjeselong er et godt valg hvis du ønsker å sitte mer komfortabelt i sofaen og ha mulighet til å få beina opp. Mange velger en sjeselong sofa eller som noen kaller det sofa med divan, da den har et mer avslappende uttrykk, som de fleste ønsker skal danne rammen i...

Les mer
Kategori banner

Filtrer etter

Pris
NOK NOK
Farge
Retning
Materiale
Antall personer
Bredde 1
Filter

En sofa sjeselong er et godt valg hvis du ønsker å sitte mer komfortabelt i sofaen og ha mulighet til å få beina opp. Mange velger en sjeselong sofa eller som noen kaller det sofa med divan, da den har et mer avslappende uttrykk, som de fleste ønsker skal danne rammen i stua.

Stue er hjemmets kjerne, hvor det skal være plass til å koble av, noe en sofa med sjeselong gir muligheten til. En sjeselongsofa kan ha mange forskjellige uttrykk, sofa sjeselong høyrevendt eller venstrevendt, størrelser og farger, men en ting er sikkert: Vi i sofadk.no har vektlagt kvaliteten og designet høyt.

En sofa med sjeselong i grått

Grå er en av våre favorittfarger på sofa, da den grå fargen alltid vil være på moten. Vi har derfor et stort utvalg av sjeselongsofaer i ulike gråtoner. Du kan finne en sofa med sjeselong i grå i ulike stoff materiale.  Vi har også sjeselongsofaer i ensfarget, vevd stoff i flere ulike gråtoner.

Grå er en trygg farge, men den kan også ha en tendens til å bli litt matt hvis hele stuen blir grå og hvit. Derfor, hvis du velger en grå sofa, kan du piffe den opp med velurstoffet eller velge noen fargerike pynteputer.

En grå sofa med sjeselong er danskenes favoritt, ved at den også spiller godt sammen med det nordiske designet og den nordiske, enkle stilen som vi i sofadk.no liker.

Sjeselongsofa i farger

Ønsker du å skape mer liv i stua, så kan du også velge en fargerik sofa med sjeselong. Vi har valgt ut en rekke farger sofaene våre lages i. Alle fargene passer inn i det stilige, nordiske designet. Her snakker vi vakre, nedtonede farger som ikke tar alt fokus i stua, men skaper i stedet liv og en rød tråd.

En hjørnesofa med sjeselong

En hjørnesofa med sjeselong gir mulighet for et sted hvor hele familien kan sitte komfortabelt og avslappet med ryggstøtte. Vårt utvalg av hjørnesofaer med sjeselong er preget av stilig design, derfor vil sofaene få en sentral rolle i stuen, uten at de overtar resten av stuens interiør.

Vi lager våre modeller i flere ulike fargenyanser, så du har mulighet til å sette prikken over i-en på sofaen.

Lag din egen sjeselong

En sjeselongsofa er en sofa du aldri angrer på, men er det trangt om plassen kan du lage en løsning hvor du kan sette en puff til sofaen, sofa med puff, som kan fungere som en sjeselong. Vi har puff i samme farger og design som sofaene våre, og derfor vil det ikke være noen stil- eller nyanseforskjeller.

Når puffen ikke lenger skal brukes som sjeselong, kan den være en ekstra plass rundt salongbordet. Du kan derfor enkelt finne en løsning dersom du drømmer om en sjeselongsofa, men ikke har plass til det.

Modulsofa med sjeselong

Du kan også velge å forme din egen sjeselongsofa, som du kan skifte etter behov. Vårt utvalg av modulsofaer er stort, og det finnes derfor også moduler som egner seg som sjeselonger. På den måten kan du også lage en sjeselong sofa som passer inn i en mindre leilighet.

Våre designere har både satt sammen noen moduler selv, men du har også mulighet til å kjøpe modulene separat, hvor du så kan montere dem selv. Modulene er laget i samme kvalitet som våre vanlige sofaer med sjeselong.

Ligg med bena høyt i en sjeselongsofa

Vårt utvalg av sofaer med sjeselong er bredt, da mange har ulike krav til sofaen sin. Vi har derfor både sjeselongsofaer, som fortsatt har et veldig stilig og rett uttrykk, men du kan også finne noen modeller som er mer runde. Her finner du sjeselongsofa som passer ditt behov og stilen du har.

Uansett hvilken type sofa med sjeselong du velger, vil du kunne ligge med bena høyt i sofaen. Dette er en sofa som inviterer til avslapning, hygge og samvær. Avhengig av størrelsen du er ute etter, kan det være plass til mange på sofaen – både venner og familie.

Vårt utvalg av sofaer med sjeselong

Vi i sofadk.no har et team med dyktige designere, og de vet godt at sofaer må lages i ulike størrelser, noe vårt utvalg også er preget av. Det er viktig for oss at det finnes både sofa med sjeselong både for den lille og store familien.

Våre sofaer med sjeselong er derfor designet med tanke på den nordiske stilen, hvor detaljene er gjennomtenkte, men også designet slik at det er plass til hele familien. Vårt utvalg består av 2- 4 seters sofaer med sjeselong. Trenger du en enda større sofa med sjeselong, kan du enkelt sette den sammen ved hjelp av våre modulsofaer.

Vi har et stort utvalg av sofaer

Hvis stuen eller hverdagsrutinene dine ikke passer med en sjeselongsofa,  kan du enkelt finne en annen type sofa hos oss. Vi har to-seters sofaer eller større sofaer som har et enklere – men nordisk – design.

Sofaene våre er alle bygget på en ramme av kvalitets tre, og vi kan dermed sikre deg god kvalitet på produktene –uansett hvilken type sofa du velger.