Hjørnesofa med sjeselong

Komfort er viktig når man velger sofa, men design og utseende er også viktig. Derfor er det viktig for oss å lage sofaer som har begge deler. Med en hjørnesofa med sjeselong skaper du den perfekte balansen mellom et moteriktig og praktisk møbel. Vi i sofadk.no har...

Les mer
Kategori banner

Filtrer etter

Pris
NOK NOK
Farge
Retning
Materiale
Antall personer
Bredde 1
Filter

Komfort er viktig når man velger sofa, men design og utseende er også viktig. Derfor er det viktig for oss å lage sofaer som har begge deler. Med en hjørnesofa med sjeselong skaper du den perfekte balansen mellom et moteriktig og praktisk møbel. Vi i sofadk.no har samlet et stort utvalg av hjørnesofaer med sjeselonger slik du kan finne din drømmesofa.

Fyll hjørnet med en hjørnesofa med sjeselong

Den perfekte sofaen trenger ikke være plassert midkollt på stuegulvet for å være et samlingspunkt. Hjørnesofaer er et bevis på at en sofa lett kan gjemmes litt ut av veien, uten å miste sin vesentlige del av interiørdesignen.

Hjørnesofaer med sjeselong er også den perfekte løsningen for en mindre stue, hvor interiøret først og fremst er preget av plassmangel. Denne sofaen hjelper deg med å bli kvitt den lille firkanten med gulv i hjørnet som er for liten for en bokhylle, men for stor for en plante. På denne måten utnytter du plassen i stuen din optimalt, og da får du også plass til andre møbler som setter personlig preg. 

Hjørnesofaer med sjeselong gir både uttrykk for stil og avslapning

Med de moteriktige modellene vi har vil du se et tydelig eksempel på hvordan en hjørnesofa med sjeselong gir innredningen en utstråling av en moteriktig stue men med en avslappende atmosfære.

For større familier vil en stor hjørnesofa med sjeselong være et must. I tillegg vil ikke en stor hjørnesofa med sjeselong virke overveldende, da plasseringen i hjørnet klarer å få sofaen til å se mindre ut. 

En populær sofa med mange valgmuligheter

Hjørnesofaer med sjeselong står utvilsomt høyt på ønskelisten til de fleste interiøreksperter, da sofaen passer inn i nesten alle hus. Derfor produseres sofaen også i ulike design, fasonger og størrelser.