6 seter sofa

Er en 5 eller 4 seter sofa for lite deg og din familie? Fortvil ikke, vi har et godt utvalg av 6-seter sofaer. En 6 seter sofa er en stor sofa, noen vil kalle det en xl sofa.

Hos sofadk.no ønsker vi å dekke...

Les mer
Kategori banner

Filtrer etter

Pris
NOK NOK
Farge
Retning
Materiale
Antall personer
Bredde 1
Filter

Er en 5 eller 4 seter sofa for lite deg og din familie? Fortvil ikke, vi har et godt utvalg av 6-seter sofaer. En 6 seter sofa er en stor sofa, noen vil kalle det en xl sofa.

Hos sofadk.no ønsker vi å dekke behov, derfor har vi et stort utvalg av sofaer i forskjellige størrelser, design og farger.

Alle våre 6- seter sofaer finner du her.

6-seter sofa bare noen få klikk unna

Du kan enkelt klikke hjem drømmesofaen din hos oss. Hos oss får du en ryddig oversikt og informasjonen du trenger for å velge riktig sofa. Husk at du også kan bestille stoffprøver hjem.

Du kan se nærmere på disse seriene:

  • New York
  • Manhattan
  • Paris

Seriene vi viser ovenfor er noen av våre mest populære serier – og det med god grunn.

Klikk deg inn på de ulike sofa seriene. Her får du god oversikt over pris, fargealternativ, leveringstid og produktspesifikasjoner. I tillegg finner du informasjon om hvilke pleieprodukter du kan bruke for å ta vare på sofaen.

Våre sofaer er håndlaget i Europa og er av god kvalitet og komfort.

6-seter sofaer trenger ikke koste en formue

Ja, det er faktisk mulig å kjøpe en 6 seter sofa uten å bli ruinert. Vi setter en tykk strek under dette ved å forhandle 6-seter sofaer til overkommelige priser. Størrelsen på sofaen har selvfølgelig en viss innvirkning på prisen, men vi har klart å holde prisen nede, selv om kvaliteten, designet og ergonomien er på et meget høyt nivå.

Vi har også alltid et bredt utvalg av gode tilbud på sofaer. Vil du også få mest mulig sofa for pengene? Følg med på tilbudene vi har.

U-sofa eller hjørnesofa?

Selvfølgelig er det noen typer sofaer som er mer interessante enn andre. U-sofa og hjørnesofa er noen av de mest populære sofaene for de som ønsker å ha plass til mange i sofaen.

Det er f.eks. mulig å kjøpe en stor hjørnesofa med seks eller syv moduler. Ønsker du å øke komforten, kan du vurdere å kjøpe en matchende puff.

I utgangspunktet tar U-sofaer mer plass enn hjørnesofaer, derfor vil en hjørnesofa være å foretrekke dersom du ikke har så mye plass.

Med en U-sofa eller hjørnesofa med plass til 6 personer, med god margin.

Den ideelle fargen for din 6-seter sofa

Du må vurdere en rekke ting når du kjøper en 6- seter sofa.

Først av alt, vurder hvilken type sofa du foretrekker. Ta i den anledning hensyn til stuens innredning og størrelse.

En annen viktig faktor er fargen på sofaen. Ønsker du å ha det enkelt men stilig, er det aldri feil å gå for grått eller svart. Man kan også velge å gå for litt mer freshe farger som grønn, gul, blå, brun eller en mer leken farge. Vi har et stort utvalg av farger, så her er det din personlige smak som teller.

Ved bestilling merker du ønsket farge. Vi har klare og gode bilder av de forskjellige fargene, da for eksempel grått ikke bare er grått.