Sofa i fløyel

Leter du etter en ny fløyelssofa av høy kvalitet? Se utvalget vårt.

Valget av ny sofa innebærer at man må bestemme seg for en rekke forskjellige ting. Du må blant annet bestemme hvor stor sofaen skal være,...

Les mer
Kategori banner

Filtrer etter

Pris
NOK NOK
Farge
Retning
Materiale
Antall personer
Bredde 1
Filter

Leter du etter en ny fløyelssofa av høy kvalitet? Se utvalget vårt.

Valget av ny sofa innebærer at man må bestemme seg for en rekke forskjellige ting. Du må blant annet bestemme hvor stor sofaen skal være, hvordan den skal se ut, hvor mye den skal koste, og hvilket materiale den skal være laget av – det kan for eksempel være en sofa i fløyel.

Vi har samlet hele vårt utvalg av sofaer i fløyel. Ta en titt på oversikten eller få noen gode råd om når det kan være lurt å velge en fløyelssofa, hvordan du tar godt vare på den osv. Vi ønsker også å presentere våre mest populære sofaer i fløyel. 

Fløyel sofa-  Hva er det?

Fløyel sofa er et litt morsomt begrep. Fløyelssofaer kan sees på som en betegnelse på stoffet som brukes til å dekke fløyelssofaer. Som du vil kunne se på utvalget på denne siden, er fløyel preget av sitt svært myke uttrykk. Grunnen til at fløyel er så myk er på grunn av at den er vevd på en måte der haugen er veldig kort og gir denne plysjaktige følelsen.

Med andre ord kan fløyel være det perfekte valget for deg som drømmer om en myk sofa.

Hvorfor velge en sofa i fløyel?

Det er mange gode grunde til at velge fløyelsofaer. Vi gir deg 5 gode grunner nedenfor til å kjøpe fløyel:

  1. Fløyel er mykt og perfekt til en sofa som man kan slappe av i.

  2. Det er et trendy og populært stoff i dag.

  3. Fløyel har en ruglete struktur, som gir sofaen et unikt utseende.

  4. Fløyel finnes i utrolig mange forskjellige farger, slik du kan få en sofa som passer hjemme hos deg.

  5. Materialet er både slitesterkt og har god kvalitet som gjør at de holder lenger.  

Det finnes som sagt mange typer stoff og hvert stoff har sine fordeler og ulemper. Man bør velge stoff etter hvilket bruksformål, livssituasjon og interiør man har hjemme. Derfor kan det alltid være lurt å bruke litt tid på å finne riktig sofa. 

Vedlikehold av fløyelssofaen din

Har du kjøpt en fløyelssofa, kan du glede deg over at den er relativt enkel å vedlikeholde. Hvis du er flink til å støvsuge sofaen din regelmessig (gjerne en gang i uken) med et mykt munnstykke og uten å være for voldsom. Da holder sofaen seg fin lenger.

Det kan også være lurt å bruke impregnering da det kan forbedre holdbarheten til trekket. Under de enkelte produktsidene til våre sofaer i fløyel kan du finne tekstilimpregnering som du kan bruke til din sofa. Samtidig vil du også kunne kjøpe skumrens, som kan hjelpe deg med å fjerne noen av flekkene som ikke kan unngås i sofaen.

Hvis du ellers er flink til å ta vare på sofaen din, og er rask behandle flekker på trekket, er du godt sikret med våre slitesterke fløyelssofaer.

Fløyelssofa: Her er våre populære modeller

Vi har opptil flere sofaer som kan kjøpes i sofa fløyel. Vi har også ulike typer fløyel (feks Alfa og Ritz), du finner oversikten over alle fløyelstoffene vi har på denne siden.

Våre mest populære fløyelssofaer er bestselgeren Manhattan, som er en stor stof sofa men plass til mange. Vi har også en modell som heter Barcelona som er populær.

Begge sofaene er noen av de mest populære i vårt sortiment, og vi er ikke et sekund i tvil om at dette i stor grad skyldes muligheten for å velge dem med fløyelstrekk.

Trenger du mer sofa inspirasjon / sofaguide ? Da bør du også se vårt utvalg av velursofaer. Er du verken for velur eller fløyel, så vend oppmerksomheten mot våre vakre stoffsofaer.