1 produkt fundet

Sofagruppe

Vi i sofadk.no har et stort utvalg av ulike sofaer som kan hjelpe deg med å danne den perfekte sofagruppe som dekker ditt og din families behov. Den tradisjonelle sofa sett består av en 2-seter sofa og en Les mer

Kategori banner

Filtrer etter

Pris
NOK NOK
Farge
Materiale
Antall personer
Bredde 1
Filter

Vi i sofadk.no har et stort utvalg av ulike sofaer som kan hjelpe deg med å danne den perfekte sofagruppe som dekker ditt og din families behov. Den tradisjonelle sofa sett består av en 2-seter sofa og en 3 -seter sofa, men i dag er mange sofasett så store at de lett kan være en sofagruppe i seg selv.

Sofagrupper handler om å ha plass til alle i familien slik at alle kan sitte komfortabelt. I tillegg er sofagruppen et samlingspunkt, enten man skal snakke sammen eller se på TV, handler det mye om hvordan man plasserer møblene i forhold til hverandre.

Sofagrupper med doble og tripple sofaer

Du kan enkelt lage en sofagruppe med en 2- og  3 - seter sofa. Er dere flere i familien har vi i sofadk.no også 4-seter sofaer. Det er derfor bare å finne ut hvilket materialer og farger du går for.

Vi har både doble sofaer i blå eller grønn velur dersom du ønsker en mer fargerik sofa. Du kan selvfølgelig også finne en sofa i bomull, lin eller polyester i en fin beige farge eller en gråaktig nyanse.

Du kan plassere sofagruppen slik den passer best i rommet. Skal sofaene brukes til samtaler kan det være lurt å sette dem overfor hverandre.

En sjeselongsofa som sofagruppe

En sjeselongsofa finnes i mange forskjellige størrelser, og den vil enkelt kunne danne rammen av en fin sofagruppe til stuen din. Avhengig av størrelsen på stuen eller familien kan du enkelt finne en hos sofadk.no, som kan invitere til både samtale og avslapping foran TV-en.

I tillegg kan sjeselongsofaen også brukes som 'flåte'. Du kan ligge på mange ulike ledd og fortsatt kjenne på sofaens behagelige egenskaper – i tillegg er det bedre mulighet for å slappe av i sofaen uten å ta plass fra en annen.

Hjørnesofa

En hjørnesofa blir ofte kategorisert som en stor sofa, men det er også mulig å finne en mindre hjørnesofa dersom det ikke er plass i stuen din. I tillegg til de ulike størrelsene på hjørnesofaer, fungerer en hjørnesofa også som en sofagruppe.

En sofagruppe har to 'vinger', som vanligvis erstatter en 2- og 3-seter sofa, dersom de står i rett vinkel. Det er derfor mulig å danne en deilig sofagruppe med en hjørnesofa som kan invitere til både avslapping og samtale på grunn av sin gode form.

Kjøp din sofagruppe på sofadk.no

Hos sofadk.no  er sofaene håndlagde, og når du har bestilt en sofa vil den komme direkte fra fabrikken og levert hjem til deg. Vi er inspirert av det nordiske designet, og derfor vil sofaene våre passe perfekt inn i det norske hjemmet. Det nordiske designet gir mange muligheter og du kan sette ditt preg på sofaen ved å velge gjennom ulikt stoff som velur, eller du kan velge en sofa i bomull, lin eller polyester i en farge som mørk blå, grønn eller beige.

Sofaene våre er laget på en ramme i heltre, som sikrer deg god slitestyrke og en sofa som har lang levetid. Vi bygger alle våre sofaer selv, hvor våre Nozag-fjærer sørger for at du sitter komfortabelt, enten du velger en sofa med sjeselong, en hjørnesofa eller de tradisjonelle 2- og 3- seter sofaene.

Du kan se vårt store utvalg av sofaer og materialer på sofadk.no, hvor du finner 2-, 3- og 4- seter sofa og sjeselongsofaer – alle sofaer som du kan lage en deilig og stilig sofagruppe med.

Fordeler med å kjøpe et sofasett

Det er mange fordeler med å kjøpe et sofasett. Blant annet kan du glede deg over at det er plass til at hele familien. Samtidig egner to eller flere sofaer seg typisk bedre til samtaler og til koselig samvær med gjester.

Du vet det sikkert godt selv; når det er fire personer (eller flere) som sitter i samme sofa. Det fungerer ikke så bra – slett ikke hvis sofaen ikke har sjeselong. Derfor ender man ofte opp med å sitte ved spisebordet, noe som i grunnen er synd. Det er mye koseligere å sitte i de myke møblene når man først har spist god mat.

Fordelen med å kjøpe et sofasett er også at det åpner bedre opp for aktiviteter rundt salongbordet. Hvis du tror at du for ofte ender opp med å se for mye på TV, og ønsker å spille et brettspill i stedet, er det ingen tvil om at et sofasett ville gjort det lettere.

Hva koster et sofasett?

Et sofasett er vanligvis litt dyrere enn å kjøpe én stor sofa. Dette er fordi du kjøper to eller flere sofaer. Når det er sagt, anslår vi at vi har truffet noen svært overkommelige priser med sofasettet vårt øverst på siden. Som du ser er det i forskjellige prisklasser. Forhåpentligvis betyr dette at du kan finne et sett med sofaer som er innenfor budsjettet ditt.

Prisene kan selvfølgelig variere veldig avhengig av størrelse(r), materiale(r) og mer på sofaene. I vårt sortiment finner du både billige sofasett i polyester samt litt mer eksklusive sofaer i skinn og velur. Vær oppmerksom på at alle oppgitte priser er inkl. leveranse.

Ta en titt på toppen av siden og dykk ned i vårt utvalg av sofasett. Forhåpentligvis er det ett eller flere sett du liker og har råd til. Har du spørsmål om priser eller annet, er du alltid velkommen til å kontakte oss. Dette kan du for eksempel gjøre via chat, på e-post eller ved å ringe oss innenfor våre åpningstider i løpet av uken. Dette gjelder også spørsmål om bestillingsprosessen.

Slik bestiller du ditt nye sofasett på Sofadk.no

Og apropos bestillingsprosessen; la oss kort gå gjennom hvordan du bestiller ditt nye sofasett her på sofadk.no. Det er så ikke annerledes enn måten du bestiller alle våre andre sofaer og andre varer på. Men det bør ikke stoppe oss fra å beskrive prosessen:

 

1.    Start med å velge det sofasettet du ønsker å kjøpe. Dette kan du gjøre på denne siden

2.    Bestem hvilken farge settet skal ha

3.    Legg det nye sofasettet ditt i kurven

4.    Gå deretter til kurven din

5.    Sjekk at alt er riktig

6.     Fortsett til betaling

7.    Fyll inn kontaktinformasjon og adresse

8.    Velg leveringsmetode

9.    velg betalingsmetode og betal

10.  Gled deg til det nye sofasettet ditt leveres gratis på døren

 

Bestillingsprosessen vår er oversiktlig som vist over. Dersom det skulle dukke opp problemer underveis, kan du alltids ta kontakt med vår kundeservice. Du er også hjertelig velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice dersom du har andre spørsmål. 

Hvilket sofasett passer for meg og min stue?

Som du kanskje har lagt merke til, er det mange forskjellige sofasett å velge mellom. Kombinerer vi dette med at vi ikke kjenner stuen din, så kan det være vanskelig å komme med konkrete anbefalinger. Heldigvis kan vi gjøre noe som er nesten like bra; gi noen gode råd på veien.

Sofasettene våre har alle forskjellige uttrykk, størrelser og materialer. Det betyr at de alle passer inn i ulike hjem og stuer. Vår anbefaling er derfor at du bestemmer hvor store sofaene i sofasettet ditt skal være. Dette kan du gjøre ved å måle opp stua og eventuelt også din nåværende sofa. Ut fra dette kan du vurdere om du ønsker at den nye sofaen skal være større, mindre eller omtrent like stor som nåværende sofa.

Det er imidlertid ikke bare den fysiske størrelsen du må vurdere. Den opplevde størrelsen er også viktig. Noen sofaer er veldig bombastiske og svevende, i den forstand at de har brede armlener, går helt ned til gulvet og er dype. De virker større enn sofaer med høyere ben og smale armlener – selv om størrelsen i realiteten er den samme.

Hvis du kombinerer dette med materialtype og farge, så er det noen ting du bør vurdere. Generelt anbefaler vi sofaer med et lett uttrykk og lyse farger for mindre rom, mens større rom godt kan bære de litt større og tyngre møblene og fargene.