1 produkt fundet

Napoli

Napoli-serien vår er designet med fokus på å skape en vakker, elegant og stilig sofa som passer inn i de fleste hjem. Hvis vi så skal si det selv, har vi gjort denne til en fornuftig sofa samtidig som vi har skapt en komfortabel sofa med god plass.

Sjeselong for de koselige...

Les mer
Kategori banner

Filtrer etter

Pris
NOK NOK
Farge
Retning
Materiale
Antall personer
Bredde 1
Filter

Napoli-serien vår er designet med fokus på å skape en vakker, elegant og stilig sofa som passer inn i de fleste hjem. Hvis vi så skal si det selv, har vi gjort denne til en fornuftig sofa samtidig som vi har skapt en komfortabel sofa med god plass.

Sjeselong for de koselige stundene

En sjeselong er et opplagt valg for deg som ønsker å kunne flate helt ut på sofaen uten å måtte ligge på tvers. I tillegg gir det plass til flere personer i både sittende og liggende stilling, og kan være et opplagt valg om man er flere personer som for eksempel må sitte rundt et salongbord.

Dette er i hvert fall tilfellet med den populære Napoli-sofaen med sjeselong. Den kan nok betegnes som en 2-seters sofa, men det er en underdrivelse. Selve sjeselongen har plass til i hvert fall en og i mange tilfeller også to personer.

I tillegg er det de to tradisjonelle sofasetene slik at man i alt med litt god vilje, faktisk kan være fire i den ikke bare vakre, men også veldig komfortable sofaen. Dermed er det rikelig med romslighet og ikke minst praktisk anvendelighet knyttet til et kjøp av vår Napoli sjeselongsofa.

Det er for øvrig ingen grunn til å bekymre deg for om du kan få sjeselongsofaen til å passe inn hjemme hos deg. Når du bestiller en Napoli-sofa velger du nemlig om den skal være høyre- eller venstrevendt.

Stilrent design med fokus på komforten

Som nevnt er Napoli-sofaen designet med mål om å skape en fin, elegant og stilren sofa. Dette har vi blant annet gjort ved å bruke høye og slanke ben som får sofaen til å virke mindre tung i uttrykket. Dermed kan den inkluderes mer elegant i stuen eller hvor som helst ellers den skal stå.

Samtidig har den avrundede armlener, som har to funksjoner. Den ene er visuell; de sikrer en mykere fremtreden og innbyr til at du umiddelbart setter seg eller legger seg godt til rette. Den andre funksjonen er komfort; Avrundede former har en tendens til å være mer behagelige å lene seg mot enn mer kantede armlener.

Putene har en viss fasthet og er derfor ikke så myke at du synker ned i de. Dette sikrer god komfort og generelt bedre støtte av kroppen, spesielt ved langvarig bruk. I tillegg kan du glede deg over putene, som er tilstrekkelig tunge til at de holder seg på plass og holder formen nesten uansett hvor mye du bruker sofaen.

Napoli-sofaen holder til det meste

En sofa fra Napoli-serien er ikke bare komfortabel, stilig, enkel og vakker – den er også slitesterk. Helt konkret er den trukket i et stoff som går under navnet Mano. Det er laget av 100% polyester, som er det de fleste sannsynligvis vil beskrive som "vanlig stoff".

Trekket er testet for 49.000 Martindale, noe som er noe mer enn de 15.000 – 30.000 som generelt anbefales som tilstrekkelig for en sofa i et privat hjem. Alt over 30.000 Martindale anses som holdbart nok til bruk i offentlige rom. Med andre ord kan du se frem til en veldig slitesterk sofa hvis du velger å kjøpe en modell fra Napoli-serien.