Malaga

Vår populære Malaga-serie tilbyr komfortable og lette sittemøbler i form av en stol og en fin 3-seters sofa. Dermed for du nå for alvor muligheten til å slange deg etter en lang dag – uten behov for en visuelt tung sofa eller lenestol.

Deilig sittekomfort

Enten du...

Les mer
Kategori banner

Filtrer etter

Pris
NOK NOK
Farge
Materiale
Antall personer
Bredde 1
Filter

Vår populære Malaga-serie tilbyr komfortable og lette sittemøbler i form av en stol og en fin 3-seters sofa. Dermed for du nå for alvor muligheten til å slange deg etter en lang dag – uten behov for en visuelt tung sofa eller lenestol.

Deilig sittekomfort

Enten du velger vår Malaga sofa eller den store stolen i samme serie, kan du være helt sikker på at komforten er på topp. Dette skyldes blant annet de faste putene som gir en fornuftig støtte til kroppen, uansett hvordan du sitter i sofaen.

Til tross for at det er snakk om en sofa og stol som har det vi kaller en fast komfort, trenger du ikke å bekymre deg for at den er hard å sitte i. Du sitter fortsatt mykt og komfortabelt, og derfor kan du enkelt tilbringe en hel kveld i møblene fra Malaga-serien.

Slitesterkt trekk i flere farger

Når du bestiller en sofa eller stol fra Malaga-serien, kan du velge mellom flere forskjellige farger på det slitesterke Aloha-stoffet. Helt konkret er serien tilgjengelig i antrasittgrå, brun, grå og khakigrønn. Dette betyr at uansett om du er mer for de dempede og nøytrale fargene, eller om du drømmer om en sofa med mer tilstedeværelse, skal det la seg gjøre.

Uansett fargevalg, vil trekket være det såkalte Aloha-trekket, som er laget av 100% polyester, også kalt vanlig stoff. Den er testet for 50.000 Martindale, noe som er et testament til holdbarheten.

Dette bør ses i lys av at det vanligvis anbefales at en sofa til private hjem har mellom 15.000 og 30.000 Martindale. Alt over det er i prinsippet holdbart nok til å brukes på offentlige steder. Du kan derfor være helt trygg på at ved å kjøpe en Malaga sofa eller stol, vil den vare mange år inn i fremtiden.

Malaga-seriens høye slanke ben gir et lett uttrykk

Mange drømmer om å kunne komme hjem fra jobb eller studier og sette seg i en komfortabel sofa. Ofte kan imidlertid slike sofaer bli litt tunge i utseendet. Det kan være ganske fint i seg selv, men det stiller også krav til rommet der sofaen er plassert.

Heldigvis er dette ikke et problem når du kjøper en sofa eller stol fra Malaga-serien. Vårt fokus har vært å skape en komfortabel sofa og stol som du gleder deg til å sitte i - uten at de blir for bombastiske å se på.

Dette har vi oppnådd spesielt gjennom bruk av høye slanke ben, som både i seg selv går ubemerket hen, men som også sørger for god luft under sofaen og stolen. Dermed vil de ta mindre plass i rommet visuelt, samt gi et lett uttrykk.

Bare det lette uttrykket kan være gull verdt hvis du har et hjem der det fort kan virke litt stappfullt. Dette kan for eksempel skyldes litt få kvadratmeter, mange andre møbler eller begrenset naturlig lys.