5 seter sofa

Stor, større... 5 seter sofa!

Hos sofadk.no selger vi et hav av utvalg på sofaer i ulike størrelser. De fleste sofaene passer til 2-4 personer, men vi har også et godt utvalg av 5 -seter sofaer. Disse sofaene er ment til barnefamilier,...

Les mer
Kategori banner

Filtrer etter

Pris
NOK NOK
Farge
Retning
Materiale
Antall personer
Bredde 1
Filter

Stor, større... 5 seter sofa!

Hos sofadk.no selger vi et hav av utvalg på sofaer i ulike størrelser. De fleste sofaene passer til 2-4 personer, men vi har også et godt utvalg av 5 -seter sofaer. Disse sofaene er ment til barnefamilier, kollektiver og andre husholdninger som trenger mye sofaplass. Uansett hvilken 5 seter sofa du velger fra vårt sortiment, kan vi garantere god komfort og kvalitet.

På denne siden får du en oversikt over våre 5 seter sofaer.

Hvor stor er en 5- seter sofa? Dette avhenger om man velger hjørnesofa, u-sofa, med sjeselong eller en annen type form på sofaen. Det er derfor lurt å ha målene på stuen din klart før du kjøper en 5-seter slik du vet du har plass. Når du klikker deg inn på utvalget vårt får du presentert alle relevante mål – høyde, bredde og dybde. De viktigste målene å ta hensyn til når det gjelder stuen er selvsagt bredde og dybde.

Vi har et bredt utvalg av 5-seter sofaer

Kan jeg kjøpe en 5 seter sofa på sofadk.no?

Ja, selvfølgelig kan du det. Vi har et bredt utvalg av sofaer til 5 personer.

En ny sofa kan være kostbart. Men vi har konkurransedyktige priser selv om sofaen er 2,3,4 eller 5 seter. Vi gir selvfølgelig også prisgaranti på alle våre sofaer. Da vi er sikre på at du ikke finner dem billigere hos andre forhandlere. I tillegg får du både gratis frakt og gratis delbetaling når du handler hos oss. Produksjon og leveringstid vil komme frem på den enkelte produktside. Hvis du har spørsmål om våre 5- seters sofaer, ta kontakt med oss på telefon eller e-post (eller chat).

En 5 seter hjørnesofa er alltid et godt valg

Leter du etter en stor og romslig sofa til familien din? Da bør du vurdere en 5- seter hjørnesofa.

I vårt sortiment finner du opptil flere 5- seter hjørnesofaer som skal kunne romme hele familien.

Du kan f.eks. ta en nærmere titt på seriene våre New York, Manhattan og Paris hvis du vil ha i en stor hjørnesofa. Du kan også skreddersy din 5- seter hjørnesofa til en viss grad –hvor du kan velge både farge, materiale, ben, armbredde og mye mer.

Dersom en hjørnesofa ikke passer inn hjemme hos deg kan du vurdere en U-sofa. Som også er en svært romslig sofatype.

Vi fører et bredt udvalg af 5 personers sofaer

Kan jeg købe en 5 personers sofa hos sofa.dk?

Ja, det kan du naturligvis. Vi fører faktisk et bredt udvalg af sofaer til 5 personer.

Selvom en ny sofa typisk er dyrere, jo større den er, så har vi mulighed for at sælge 5 personers sofaer til priser, hvor alle kan være med. Dette til trods for, at alle vore sofaer er håndlavede i Europa.

Vi yder naturligvis prisgaranti på alle vores sofaer til 5 personer, idet vi er sikre på, at du ikke kan finde dem billigere hos andre forhandlere. Derudover får du både gratis levering og gratis delbetaling, når du handler hos os. Fremstillings- og leveringstiden vil fremgå af den enkelte produktside. Har du i øvrigt spørgsmål til vores 5 pers. sofaer, så kontakt os via telefon eller mail (eller chat).

En 5 personers hjørnesofa vil være et oplagt valg

Er du på udkig efter en stor og rummelig sofa til din familie? I så fald må du ikke snyde dig selv for at overveje en 5 pers. hjørnesofa. I vores sortiment finder du op til flere 5 personers hjørnesofaer, der bør kunne rumme hele din familie.

Du kan f.eks. kigge nærmere på vores New York og Manhattan, hvis du ønsker at få fingrene i en stor hjørnesofa. Uanset dit valg af sofaserie, så kan du være helt sikker på, at der ikke er blevet gået på kompromis med noget. Du kan i øvrigt skræddersy din 5 personers hjørnesofa til en vis grad – typisk kan du vælge både farve, materiale, ben, armbredde og meget mere.

Er du mod forventning ikke så begejstret for hjørnesofaer? Så kan du også overveje at kigge nærmere på vores udvalg af U-sofaer. Disse sofaer er ofte meget rummelige.