1 produkt fundet

Bærekraftige sofaer

Bærekraft er noe vi alle må bli bedre på. Trenger du en ny sofa, men samtidig er opptatt av bærekraft? På denne siden finner du vårt brede utvalg av bærekraftige sofaer som selges til gunstigere priser. 

Derfor bør du velge en bærekraftig sofa:...

Les mer
Kategori banner

Filtrer etter

Pris
NOK NOK
Farge
Materiale
Filter

Bærekraft er noe vi alle må bli bedre på. Trenger du en ny sofa, men samtidig er opptatt av bærekraft? På denne siden finner du vårt brede utvalg av bærekraftige sofaer som selges til gunstigere priser. 

Derfor bør du velge en bærekraftig sofa: 

Som forbruker må du vurdere mange ting når du skal kjøpe ny sofa. Du må blant annet vurdere sofaens stil, størrelse, farge osv.  Du må også bestemme deg for om det skal være en bærekraftig sofa. Det er forskjellig fra forbruker til forbruker hvor høyt bærekraft ligger, men ønsker du å ta et bærekraftig valg, så kan vi selvsagt hjelpe.

Det finnes et hav av gode grunner til å velge en bærekraftig sofa. Les mer om dette her:

  1. Du gjør klimaet en tjeneste – Du gjør først og fremst miljøet en enorm tjeneste ved å handle bærekraftig. Dette gjelder også kjøp av bærekraftige sofaer og andre møbler, da tradisjonell møbelproduksjon gir et høyt ressursforbruk.

  2. Du får et kvalitetsmøbel laget av naturmaterialer – Ikke bare gjør du miljøet en tjeneste, du gjør også deg selv en tjeneste.
  3. Du kan være et forbilde overfor andre – Du vil kunne være et forbilde for andre når du tar gode miljøvennlige valg. 

Bærekraftige sofaer - bl.a. laget av plastflasker

I vårt sortiment finner du en mengde bærekraftige sofaer som er laget av forskjellige resirkulerte materialer. Ta en titt på vår Manhattan og Barcelona  - Recy-stoffet på disse sofaene er laget av plastflasker. For en meter stoff er det brukt 37 brukte plastflasker. Det er ikke noe du kan se eller føle på sofaene, men det er en morsom historie å kunne fortelle videre til venner og familie når de kommer på besøk.

London-sofaene er ikke bare kjent for å være delvis laget av plastflasker. Sofaene tilbyr også FSC-sertifisert tre, som også er klimavennlig. Pakkefilmen som er brukt til å pakke inn sofaene er også laget av resirkulerte materialer.

Bestill en bærekraftig sofa i dag

Har du valgt en bærekraftig sofa fra vårt sortiment, kan du bestille den i dag. Leveringstiden avhenger selvsagt av hvilken sofa du velger, men dette er en faktor som vil fremkomme i produktbeskrivelsen.

Merk også at alle sofaene fra vårt sortiment er håndlaget i Europa. Det er bare med på å understreke at kvaliteten er svært god og detaljene er nøye gjennomtenkt.

Trenger du hjelp til å velge mellom våre mange bærekraftige sofaer? Ta kontakt med vår kundeservice og vi hjelper deg.