Rimini

Vår Rimini er serien med flere funksjoner. Rimini-serien består av vår enkle og elegante sovesofa. Rimini byr også på god komfort.

En fordel med vår Rimini sovesofa er at den ikke tar unødvendig plass i hjemmet da den er en mindre størrelse. I...

Les mer
Kategori banner

Filtrer etter

Pris
NOK NOK
Farge
Retning
Materiale
Antall personer
Bredde 1
Filter

Vår Rimini er serien med flere funksjoner. Rimini-serien består av vår enkle og elegante sovesofa. Rimini byr også på god komfort.

En fordel med vår Rimini sovesofa er at den ikke tar unødvendig plass i hjemmet da den er en mindre størrelse. I tillegg gjør sofaens individuelle uttrykk det også mulig å ha den stående i de fleste rom.

Topp funksjonalitet

For noen kan det være vanskelig å vite hvordan funksjonaliteten fungere når sovesofaen skal foldes ut. Men her skjer utfoldelsen i én enkel og lett bevegelse, som alle ville kunne gjøre. Selve mekanismen er også lydløs samt slitesterk.

Du bør ikke fjerne rygg- og sitteputer fra sofaen når den skal brettes ut, da disse sitter fast. I utfoldet tilstand er det mulig å ha to personer liggende, mens den som ståsofa gir plass til 2-3 personer.

Høy slitestyrke

Det finnes flere stoff alternativer i vår Rimini sovesofa. Blant annet kan du få det i Mano eller i Alfa fløyel. Mano har 49.000 i martindale mens Alfa velvet har hele 70.000 i martindale. Dermed får du en sofa med høy slitestyrke, noe som er en fordel siden det er en sovesofa. Vanligvis anbefales 20 000 martindale for sofaer som er til privat bruk, da har du en sofa som kan vare lenge.

Velg farge etter din smak

Siden utseendet på din nye sofa er like viktig som kvaliteten, har du også muligheten til å velge mellom flere forskjellige farger i denne serien. I Alfa fløyel har du flere fargevalg, blant annet en brun eller knallgul for deg som liker farger. I stofftypen Mano kan du velge mellom fargene mørkeblå, antrasittgrå, grå og latte.