Oslo

Med vår Oslo-serie får du en komfortabel stor sofa som også har et lett utseende og som vil passe inn i de fleste hjem. Med sine rette linjer og metallben skaper den et enkelt men også moderne utrykk. Oslo-serien gir deg en sofan som har en god størrelse og som ikke tar...

Les mer
Kategori banner

Filtrer etter

Pris
NOK NOK
Farge
Retning
Materiale
Antall personer
Bredde 1
Filter

Med vår Oslo-serie får du en komfortabel stor sofa som også har et lett utseende og som vil passe inn i de fleste hjem. Med sine rette linjer og metallben skaper den et enkelt men også moderne utrykk. Oslo-serien gir deg en sofan som har en god størrelse og som ikke tar unødvendig plass i hjemmet.

Plass til alle

Er du på jakt etter en sofa med sjeselong, er Oslo-serien definitivt et godt valg. Du kan også velge om den skal være høyrehendt eller venstrehendt. Så det du trenger å gjøre et kun å tenke på hva som passer best i hjemmet ditt. I tillegg gjør sjeselongen at det blir plass til flere. 

Flere forskjellige stofftyper, flere alternativer

Vi tilbyr serien i flere ulike stofftyper, som fløyel, polyester og bærekraftig stoff.  En fordel med Oslo-sofaen er derfor også at du kan velge mellom ulike uttrykk avhengig av hvilken type stoff du ønsker. Denne serien har også høy martindale og er derfor slitesterk og veldig robust.

Oslo tilbyr farger for enhver smak

På grunn av de mange stoffvalgene til Oslo-serien kan du selvfølgelig også velge mellom flere forskjellige farger. Vi har alt fra naturfargene som brun, beige og grå eller om du vil skille deg litt ut med andre farger, har vi også gul, oransje og flere farger. Uansett hva du foretrekker, finner du alle disse alternativene og flere under Oslo-serien.