Copenhagen

Copenhagen er en av våre klassiske sofaserier som har en moderne vri i form av den "doble" sitteputen. Dette gir noe unikt til hele utseendet til sofaen, og detaljene du ser er nøye gjennomtenkt. At detaljer og avgjørelser er gjennomtenkt er  gjennomgående i alle våre sofaer....

Les mer
Kategori banner

Filtrer etter

Pris
NOK NOK
Farge
Retning
Materiale
Antall personer
Bredde 1
Filter

Copenhagen er en av våre klassiske sofaserier som har en moderne vri i form av den "doble" sitteputen. Dette gir noe unikt til hele utseendet til sofaen, og detaljene du ser er nøye gjennomtenkt. At detaljer og avgjørelser er gjennomtenkt er  gjennomgående i alle våre sofaer. 

Flere alternativer når det kommer til form og størrelse

Selv om Copenhagen ikke er en av våre modulserier, finner du fortsatt serien i et bredt utvalg av forskjellige former og størrelser. Ønsker du en større sofa med plass til hele familien, har vi U-sofa eller hjørnesofa med åpen ende, hvor hodestøtte også følger med. Vi har også enkle 3- eller 2-seter sofaer i denne modellen.

Topp kvalitet i ekte skinn

En klassisk skinnsofa går aldri av moten, og det er også en av fordelene med vår Copenhagen-serie. Her kan du finne en sofa i motstandsdyktig skinn som har navnet Semianilin skinn. Med denne typen stoff får du en sofa som er lett å vedlikeholde og samtidig har den en mykhet som gjør at den er behagelig å sitte i. Sofaens puter bidrar til den gode slitestyrken, og er samtidig stabile som de er laget av PU-skum. Er du på jakt etter en skinnsofa, så har du muligheten til å velge mellom fargene sort eller brun. Sofa med høy rygg.

Velg et annet type stoff med høy slitestyrke

I tillegg til å ha Copenhagen sofaen i skinn stoff,, kan du også velge å kle den i møbelstoffet Urban. Urban er 100 % polyester, og dersom du ønsker en enkel sofa å vedlikeholde er dette stoffet noe for deg. Urban har en martindale på hele 50.000,- som gjør at den er veldig slitesterk, og tåler derfor litt av hvert.

Velger du sofaen din i Urban vil det være et bredt utvalg av farger. Vi håper du finner en farger du liker og som passer til hjemmet ditt.