Helsinki

Sett sammen din Helsinki-sofa. Denne modellen kan tilpasses dine ønsker og behov. Dette gjøres med kun tre forskjellige moduler som serien inneholder. Denne kan du få i mange forskjellige varianter, enten du ønsker en hjørnesofa eller en vanlig 4-seters...

Les mer
Kategori banner

Filtrer etter

Pris
NOK NOK
Farge
Retning
Materiale
Antall personer
Bredde 1
Filter

Sett sammen din Helsinki-sofa. Denne modellen kan tilpasses dine ønsker og behov. Dette gjøres med kun tre forskjellige moduler som serien inneholder. Denne kan du få i mange forskjellige varianter, enten du ønsker en hjørnesofa eller en vanlig 4-seters sofa. 

En behagelig sofa

I tillegg til at Helsinki-serien er en stilig sofa, er den også en av våre laveste og dypeste sofaer i tillegg til den er myk og deilig. Så her får du den perfekte kombinasjonen av flott utseende og det komfortable.

Enkelt vedlikehold

En fordel med Helsinki er at den er enkel å rengjøre. Den har 49.000 martindale og er derfor veldig slitesterk. Det er nok også derfor stofftypen Mano er en av våre mest populære. Med Mano som stoff får du full pakke, både komfort, slitestyrke eller utseende.

Helsinki byr på stilige farger

Helsinki kommer i det fine stoffet Mano som kjennetegnes å være mer rustikk i utseendet enn noen av våre andre stofftyper. Både den lyse grå og grå fargen vi har er veldig tøffe i Mano stoffet.