Vienna

Vår Vienna-serie er beregnet for deg som ønsker en god sofa som du kan slappe av i.  Vienna har et strømlinjeformet uttrykk ved at bena på sofaen er gjemt bort, og derved går ned på gulvet. Denne sofaen består altså av god komfort, lang holdbarhet og høy...

Les mer
Kategori banner

Filtrer etter

Pris
NOK NOK
Farge
Retning
Materiale
Antall personer
Bredde 1
Filter
-50% Vienna | Puff
NOK 5,998.00 NOK 2,999.00
frakt og produksjon: 9-10 uker

Vår Vienna-serie er beregnet for deg som ønsker en god sofa som du kan slappe av i.  Vienna har et strømlinjeformet uttrykk ved at bena på sofaen er gjemt bort, og derved går ned på gulvet. Denne sofaen består altså av god komfort, lang holdbarhet og høy kvalitet.

 

Gjør sofaen din helt unik

Serien består av flere moduler hvor du kan sette de sammen slik du ønsker. Dermed trenger du ikke å tenke så mye på størrelsen da du setter sammen til den størrelsen du selv ønsker. Og dersom du ønsker en større sofa kan man kjøpe enkle moduler i etterkant.

I Vienna- serien kan man også kjøpe en puff som kan både fungere som en sjeselong eller som et eget møbel.

Vienna-serien kommer i en av våre mest populære stofftyper Urban. Urban er 100 % polyester og har en martindale på 50.000. Det vil si at den er utrolig slitesterk og varer lenge.

 

Farger som passer inn i et moderne hjemmet

Fargene er selvfølgelig også tatt i betraktning når du velger en sofa eller en modul fra Vienna-serien. Her kan du velge mellom blå, grå, grønn eller antrasittgrå, som alle er farger som enkelt kan komplimentere resten av innredningen i et stilig hjem.