Velur sofa

Her på sofadk.no er vi gal etter velur sofa – og det er mange av kundene våre også. Velur har gjort comeback og finnes overalt i boliginnredningen i dag. Dette er forståelig, siden velur har et luksuriøst og elegant utseende. Samtidig får du et hav av fargevalg å...

Les mer
Kategori banner

Filtrer etter

Pris
NOK NOK
Farge
Retning
Materiale
Antall personer
Bredde 1
Filter

Her på sofadk.no er vi gal etter velur sofa – og det er mange av kundene våre også. Velur har gjort comeback og finnes overalt i boliginnredningen i dag. Dette er forståelig, siden velur har et luksuriøst og elegant utseende. Samtidig får du et hav av fargevalg å velge mellom, slik at du får akkurat den velursofaen som passer best inn i stuen din.

Har du i tillegg falt pladask for velur, bør du uten tvil se vårt store utvalg ovenfor. Som du ser er utvalget både estetisk tiltalende å se på og av god kvalitet. Alle er av dansk design, håndlagde og kommer direkte fra fabrikken.

Er velur vanskelig å vedlikeholde?

Velur er et tekstil som er lett å rengjøre. Støvsug sofaen en gang i uken for å unngå at smuss og støv fester seg. Ikke gni for hardt under støvsuging og bruk et mykt munnstykke. For å få den beste overflatebehandlingen av din nye sofa fra sofadk.no bør du impregnere den. På denne måten blir overflatebehandlingen usynlig og du vil effektivt beskytte stoffet mot smuss og skitt.

Det er også et tips å gni hånden lett over velurstoffet for å jevne ut ulikheter i stoffet og forhindre at stoffet rynker seg.  

Plass til hele familien – til og med de firbeinte

En sofa bør ha plass til hele familien, til og med de firbeinte. Har du hund eller katt er velur sofa et bra valg da stoffet er tettvevd. Det betyr at hårene til dyrene ligger på overflaten av stoffet. Her kan du enkelt børste hårene bort igjen med en hårrulle eller bare med hånden.

For å få plass til hele familien kan det være nødvendig å kjøpe mer enn én sofa. Her kan du sette sammen en sofagruppe i stuen med en blanding av ulike størrelser for å skape et koselig område..

Velursofaer er slitesterke og varer i flere år

En tredje fordel med velursofaen er at den holder seg fin i årevis. Velur er et ekstremt slitesterkt materiale som tåler mye.

Måleenheten Martindale brukes til å måle slitestyrken til et materiale. For sofaer i private hjem anbefales et materiale med en slitestyrke mellom 15.000-25.000 Martindale – og mange velursofaer har hele 100.000 Martindale. Derfor kan en velursofa takle hverdagsslitasje. Veloursofaen er ikke bare en trend som er fin å se på i boligmagasiner – det er også et stoff som er praktisk og slitesterkt.

sofadk.no tilbyr et stort utvalg av sofaer

Er du på jakt etter en ny velur sofa til stuen, gjesterommet, ungdomsrommet eller lignende, trenger du ikke lete lenger. Her på sofadk.no tilbyr vi et stort utvalg av forskjellige sofaer – alt fra skinn- til velursofa.

Velg akkurat den fargen du liker best. Hos oss finner du et hav av farger. Kanskje liker du best gul? eller en litt søtere farge som rosa? eller ønsker du en klassisk farge som brun,beige ,grå eller sort? For å fylle sofaen og gi den “det lille ekstra” kan du pynte med puter i farger som passer sofaen eller andre farger i rommet. 

Håndlagde sofaer av høy kvalitet og dansk design

Når du kjøper en sofa fra sofadk.no, får du en sofa av høy kvalitet. Alle våre sofaer er kvalitetssofaer som er håndlagde og av dansk design. De sendes direkte fra fabrikken, og dette er bl.a. en av grunnene til at vi kan levere så konkurransedyktige priser. Velg ønsket leveringsmåte - selvhenting, levering på dør eller levering helt inn i stua. Vi står klare til å hjelpe deg, uansett hvilken leveringsmåte du velger.

Har du spørsmål eller trenger veiledning, kan du alltid kontakte oss for å få hjelp. Vi vil gjøre alt for å gi deg de beste rådene slik at du får akkurat den sofaen som dekker dine behov. Vi ser frem til å hjelpe deg og levere din nye sofa.